Για την απάντηση της Φαίης Σκορδά στις φήμες περί σχέσης με τον Σέρχιο Αραούχο, τοποθετήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της στο Happy Day.

Όπως είπε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, για να δημοσιοποιήσει κάποια σχέση της, πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρη

«Θέλω να πω για το σκηνικό για τη Φαίη Σκορδά, ότι η Φαίη είναι τόσο προσεκτική στο τι πληροφορίες δίνει για την προσωπική της ζωή που ακόμα κι αν είχε σχέση, θα έπρεπε να έχει περάσει καιρός, να το έχει πει στη μαμά της, στα παιδιά της, στον περίγυρό της και μετά θα ανέβαζε μία φωτογραφία από τη Ρώμη. Δεν τον ξέρω τον Αραούχο, αλλά έχω ακούσει ότι γενικά είναι δυνατός παίκτης. Φλερτάρει τις ωραίες Ελληνίδες. Ξέρω ότι δεν είναι ένα παιδί που κάθεται μόνο του και κλαίει τη μοναξιά του. Μία που ξέρω δεν ανταποκρίθηκε, αλλά κολακεύτηκε» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Απλά όποιος ξέρει τη Φαίη -δεν σου λέω εγώ που τη ξέρω κι έχω κάνει παρέα- και ως τηλεθεατής, έχει χωρίσει από τον Λιάγκα τόσα χρόνια, δεν έχεις μάθει ποτέ για σχέση της, για να μπει στη διαδικασία να δημοσιοποιήσει κάτι για την προσωπική της ζωή, πρέπει να είναι σίγουρη 1000% κι όχι απλά έτσι, “έβαλα μία φωτογραφία κι άφησα να συζητηθεί”» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.