Συστατικά

2 φέτες ψωμί
2-3 κ.σ. pesto
2 φέτες μοτσαρέλα
μία χούφτα φρέσκο ​​σπανάκι
¼ αβοκάντο κομμένο σε φέτες
2 κ. σ. τυρί κατσικίσιο
ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

Απλώνεις 1 κουταλιά της σούπας pesto σε κάθε φέτα ψωμί
Προσθέτεις στη μία φέτα ψωμί, 1 φέτα τυρί, αβοκάντο, τριμμένο κατσικίσιο τυρί, σπανάκι, δεύτερη φέτα τυρί και τέλος την δεύτερη φέτα ψωμί
Πιέζεις απαλά το τοστ
Σε ένα μικρό τηγάνι ρίχνεις 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά
Τοποθετείς με προσοχή το σάντουιτς στο τηγάνι και το γυρνάς για να πάρει χρώμα και στις δύο πλευρές πιέζοντας απαλά με την σπάτουλα
Μόλις πάρει χρώμα το αφαιρείς και απολαμβάνεις.

Πηγή: tlife.gr