Σε μια σημαντική δωρεά προχώρησε το Gymall Patras όπως μάθαμε από συνεργάτες του Ιδιοκτήτη διότι ο ίδιος δεν του αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά του. Βέβαια όταν τον ρωτήσαμε και εμείς για να το επιβεβαιώσουμε μας χαμογέλασε ευγενικά και δεν μας απάντησε...

Το αγαπημένο γυμναστήριο της Πάτρας έχοντας ανακαινίσει τον χώρο του (Νέα Ε.Ο Πατρών - Αθηνών 12, 1ος όροφος) και έχοντας εκσυγχρονίσει τον εξοπλισμό του με νέα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε μορφή γυμναστικής, αποφάσισε να δωρίσει τα παλιά του μηχανήματα, στο πυγμαχικό σωματείο ΑΣΒΑ Τόφαλος.

Το σωματείο του Μάκη Συνοδινού που προπονείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του "Δ. Τόφαλος" κάνει τον δικό του αγώνα και την δική του προσπάθεια στο να ωθεί τα νέα παιδιά στον αθλητισμό και το Gymall Patras γνωρίζοντας από κοντά την προσπάθεια αυτή, αποφάσισε να το ενισχύσει προσφέροντας τον εξοπλισμό ενός πλήρους γυμναστηρίου.


Έτσι στο προπονητήριο του ΑΣΒΑ Τόφαλος οι αθλητές του Μάκη Συνοδινού μπορούν να βρουν όλα τα μηχανήματα που είχε το Gymall στον χώρο του τα οποία ασφαλώς παραμένουν σε άριστη κατάσταση.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ, αντοχής και φυσικής κατάστασης, ελλειπτικό, διαδρόμους και ποδήλατα που σίγουρα θα βοηθήσουν τους πυγμάχους στο ΑΣΒΑ Τόφαλος και τον δάσκαλο τους Μάκη Συνοδινό, στις προπονήσεις που κάνουν. 

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο γιος του Ιδιοκτήτη του Gymall Λάμπρος Μούρτζης ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις με τον Ράλλη Θεόδωρο ο οποίος με το έμπειρο μάτι του διέκρινε τρομερά προσόντα στον νεαρό και όντας πολλά χρόνια φίλος με τον πατέρα του σε προσωπικό επίπεδο τον προπόνησε δύο χρόνια και μετά τον πήγε στον Τόφαλο και στον Μάκη Συνοδινό όπου εξελίχθηκε τρομερά. Μάλιστα αν και φαντάρος κατέβηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 2 εβδομάδες προπονήσεις και απέκτησε την εμπειρία.