Σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες του μουσικού προγράμματος του ΣΚΑΪ, ο Θανάσης Πάτρας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός παρουσιαστής εξήγησε γιατί αισθάνεται πως δεν θα μπορούσε πια να συνυπάρξει τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον επερχόμενο τριπλό ρόλο του παρουσιαστή τη νέα σεζόν, ο Θανάσης Πάτρας δήλωσε «χαρά στο κουράγιο του! Καλή επιτυχία γιατί νομίζω ότι κάνει πολύ καλά αυτά που κάνει μέχρι τώρα, το που θα βρει τον χρόνο για να κάνει και τα υπόλοιπα… μπράβο του! Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ, είναι μια εμβληματική εκπομπή αυτή που έκανε, ο Όμορφος Κόσμος. Το έκανε πολύ καλά και θα έχει ενδιαφέρον να το ξαναδούμε 10 χρόνια μετά και να δούμε πως θα είναι».

Θα μπορούσατε να συνυπάρξετε τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη σε ένα τέτοιο πρότζεκτ;» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ για να απαντήσει, ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα παύσης, ο Θανάσης Πάτρας ως εξής. «Όχι. Με τον Γρηγόρη είχαμε μια επαγγελματική σχέση εξαιρετικά καλή αλλά δεν έχουμε σχέσεις τα τελευταία χρόνια. Δεν έχουμε σχέσεις. Χημεία υπήρχε ραδιοφωνικά εξαιρετικά καλή τότε αλλά έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια, έχουν μεσολαβήσει πάρα πολλά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, το ξεκαθαρίζω, αλλά νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται να συμβεί».

«Στην τηλεόραση πρέπει ο καθένας να κάνει αυτό που θεωρεί ότι κάνει και πρέπει να το κάνει σωστά. Από εκεί και πέρα δεν είναι όλοι ίδιοι στην τηλεόραση, όπως και σε κανέναν χώρο δεν είναι όλοι ίδιοι. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν εξαιρετικά καλά την δουλειά τους και την σέβονται, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ευκαιριακά τη δουλειά τους και για να γίνουν γνωστοί» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, ο Θανάσης Πάτρας στην κάμερα του ΣΚΑΪ.