Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega καλημέρα» ήταν ο Πέτρος Λαγούτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σύντροφό του, τους τοξικούς ανθρώπους, ενώ τόνισε πως δεν είναι από τους ηθοποιούς που θέλουν να πεθάνουν πάνω στο σανίδι.

«Όταν με έναν άνθρωπο είσαι κοντά, είτε φίλος είτε σύντροφος, στη δουλειά μας αυτό είναι πλεονέκτημα, γιατί αυτομάτως γνωρίζει ο ένας τους κώδικες του άλλου. Στην Μάρθα στην αρχή μου έκανε εντύπωση η υποκριτική της δεινότητα, η προσωπικότητά της, το θράσος – με την καλή έννοια – που έβγαλε στα γυρίσματα. Μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους», είπε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης για τη σύντροφό του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Ο Πέτρος Λαγούτης είπε στη συνέχεια: «Δεν θέλω τοξικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Το θέατρο είναι πληθυντικός, μας έλεγε στη σχολή η Μάγια Λυμπεροπούλου. Πιστεύω στις ομάδες. Δεν μπορείς να έχεις συνταγές στο θέατρο. Ένα ζητούμενο στις δουλειές που οργανώνω είναι να δημιουργούνται ομάδες ανθρώπων που οι κώδικές τους είναι κοινοί».

Κλείνοντας, ο Πέτρος Λαγούτης ανέφερε: «Έχω νευριάσει με απλούς ανθρώπους με ερωτήσεις που μου έχουν κάνει. Όταν κάποιος γίνεται αδιάκριτος και ξεπερνά τα όριά μου με νευριάζει. Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που ονειρεύονται να πεθάνουν στο σανίδι. Θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά όσο μου δίνει χαρά και ευχαρίστηση. Εάν σε μερικά χρόνια πω ότι θέλω να κάνω κάτι άλλο ή να αποσυρθώ σε ένα νησάκι, δεν θα διστάσω. Έτσι νιώθω τώρα».