Στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η επιχειρηματίας και influencer μίλησε για την απόφασή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

«Η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει. Το έκανα στην καλύτερη ηλικία, στα 31 μου. Ονειρεύομαι να γίνω μητέρα, θα είμαι υπερπροστατευτική. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε single moms, όμως εγώ προτιμώ το παραδοσιακό πρότυπο», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε στη συνέχεια: «Είχα παντρευτεί σε μικρή ηλικία, αλλά δεν αισθανόμουν έτοιμη να γίνω μαμά. Ο πρώην σύζυγός μου είχε τα στοιχεία του σωστού πάτερα, εγώ δεν αισθανόμουν έτοιμη. Πως μπορεί να κρίνει κάποιος αν μία μητέρα είναι υπεύθυνη και σωστή από το εάν έχει κάνει πλαστικές ή εάν ξέρει να μαγειρεύει».

Κλείνοντας, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Η εργένικη ζωή σιγά σιγά θα αρχίσει να μου χτυπάει το καμπανάκι. Θα συγχωρούσα την απιστία. Έχω απατηθεί. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση με την ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα εάν οι διακοπές μου ήταν πληρωμένες».