Ο ιστορικός Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τίμησε την επέτειο της Εθνικής μας παλιγγενεσίας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα μέλη του Συλλόγου με το πιστό αντίγραφο του Ιστορικού Λαβάρου της Επανάστασης "ανοίγουν" κάθε χρόνο στην Πάτρα, την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάρών παρευρέθει ο Π Βασίλειος Πατσός.
Μαζί μας ήταν ο Χρήστος Μητρογιώργος απο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος,ο κ Ανδρέας Τσώκος(ΝΔ) η κ Μίνα Ταγκαλάκη(ΠΑΣΟΚ ) ,η κ Ευσταθία Γιαννιά ,ο κ Γ Κουλούρης(Σπιραλ),ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου Π.Ε. Αχαΐας, Αργύρης Αγγελόπουλος ,ο Πρόεδρος του Αγήματος Καρατζά κ Βασίλης Κόκκαλης τον οποίο και ευχαριστούμε για την παρουσία των αρματωμένων,ο Πρόεδρος του συλλόγου Μοίρα"η θανα" κ Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ,ο Πρόεδρος του συλλόγου αρκάδων κ Παναγιώτης Καρασπήλιος ,η κ Μάντω Κάτσιου Από τον Πανηπειρωτικό σύλλογο,εκπρόσωπος του συλλόγου Γορτυνίων,ο κ Κωνσταντίνους Κουτσαντώνης(ξένες γλώσσες Κουτσαντώνη) , ο κ Ανδρέας Παναγόπουλος και πολλοί άλλοι
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τραγούδια που ερμήνευσε το..... του καθηγητή και Περιφερειακού Συμβούλου Σπύρου Σκιαδαρέση.

Επίσης χόρεψε παραδοσιακούς χορούς το χορευτικό τμήμα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου.
Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος Φώτης Παπαθεοδώρου, αλλά και εκπρόσωποι φορέων και Αρχών της πόλης που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.