Για το Καφέ της Χαράς μίλησε ο Χάρης Γρηγορόπουλος, στη στήλη “Secret Stories” της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα.

«Τον Μάιο του 2003 δέχθηκα την πρόταση για το ρόλο του Τρελαντώνη, είχα χαρεί πάρα πολύ. Φοβήθηκα πολύ γι’ αυτόν τον ρόλο, γιατί διάβασα ότι είναι ένας ρόλος που βγαίνει και λέει στιχάκια. Δεν θυμάμαι κανένα στιχάκι από το σενάριο της σειράς, είναι πολλά τα χρόνια, άλλα και τα στιχάκια», είπε αρχικά ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος είπε στη συνέχεια: «Θυμάμαι ότι στα νυχτερινά γυρίσματα τρώγαμε πολύ κρύο στο χωρίο Καρυά της ορεινής Αρκαδίας. Δεν θα ξεχάσω το γύρισμα στον γάμο της Σταυρούλας και του Φατσέα, υπήρχε μία ευθυμία και το ζήσαμε σαν έναν πραγματικό γάμο. Ήμουν αρκετά δεμένος με την κόρη της Χαράς, κάποιες σκηνές ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές. Την Έφη Ρασσιά την ξαναείδα στη δεύτερη περίοδο του Καφέ της Χαράς, άφησα ένα κοριτσάκι και είδα μία γυναίκα».

Κλείνοντας, ο Χάρης Γρηγορόπουλος ανέφερε: «Στην αδερφή της γυναίκας μου της είπαν “είναι καλά το παιδί;” όταν είπε ότι η αδερφή της είναι παντρεμένη με τον Τρελαντώνη. Δεν θα μπορούσα να συμμετέχω σε ολόκληρη τη δεύτερη περίοδο του Καφέ της Χαράς γιατί είχα αναλάβει μία άλλη σειρά».