Η Ράνια Κάντζαρη του Μίλωνα Πατρών θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της γυναικείας πυγμαχίας. Το Greek Boxer αφιέρωσε μάλιστα ένα ξεχωριστό άρθρο για την πατρινή πυγμάχο που επιβεβαιώνει την πολύ καλή δουλειά που κάνει στο συγκεκριμένο σωματείο ο Ηλίας Πελελούδας.

Γράφει τα εξής: «Είναι μόλις 17 ετών και όμως έχει προλάβει ήδη να κάνει το βάθρο δεύτερο σπίτι της, αφού συχνά πυκνά βρίσκεται στις θέσεις των μεταλλίων ακόμα και στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα!

-Η Πατρινή, που είναι μαθήτρια της ΄Β Λυκείου, προπονείται στον Αθλητικό Σύλλογο «Μίλωνα» με προπονητή τον Ηλία Πελεκούδα!

- Το ταλέντο της ξεχειλίζει και εκτός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην ηλικιακή κατηγορία που αγωνίζεται, έχει καταφέρει να βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες 8 αθλήτριες της ηλικίας της στα 57 kg παγκοσμίως!

-Το Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στο Γερεβάν αλλά και ακόμα ένα στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο «Adriatic Pearl» στο Μαυροβούνιο, δεν λένε ψέματα!

- Η Ράνια βρίσκεται στον σωστό δρόμο και εμείς όλοι στο Greek Boxer της ευχόμαστε να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους!».