Με αφορμή τις αντιδράσεις σε ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη και τα σχόλια που την καλούν να σταματήσει να κάνει επίδειξη πλούτου, η Μαρία Μπακοδήμου πήρε θέση μέσα από το «Γεια σου».

Η παρουσιάστρια, συζήτησε με τους συνεργάτες της στο πάνελ της εκπομπής της για να καταλήξει στο τέλος ότι «τα πιο σκληρά μηνύματα που δέχονται οι γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προέρχονται από άλλες γυναίκες»

Η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε και στις δύο όψεις του νομίσματος, όπως η ίδια τόνισε.

Από τη μία πλευρά είπε: «Η Ιωάννα δεν το έκανε αυτό για να απολογηθεί. Θα σας πω τις δύο όψεις του νομίσματος. Η μία είναι αυτή που λέει η Ιωάννα, ότι δεν χρειάζεται να είσαι κληρονόμος για να ζήσεις μία πλούσια ζωή. Μπορείς να τα καταφέρεις και μόνος σου, αν βρεις τον στόχο σου, έχεις αφοσίωση και επιμονή. Το πιστεύω απόλυτα, ούτε πιστεύω τα περί κυκλωμάτων και κρεβατιών».

Ωστόσο, στην πορεία πήρε και το μέρος του κοινού της Ιωάννας Τούνη που μπορεί να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και να βλέπει την instagrammer να λέει για τα ακίνητα που αγόρασε. Σχετικά με αυτό, η παρουσιάστρια είπε: «Από την άλλη, όταν έρχεται η Ιωάννα και αρχίζει τις κατόψεις "θέλω να δείξω στην πεθερούλα μου τα δύο νέα ακίνητα που αγόρασα" ο άλλος που δεν έχει να πληρώσει και έχει φάει και τον ΦΠΑ στην επιχείρησή του, του τη "δίνει" και λέει "άσε μας, κυρά μου, με την κάτοψη, εσύ και η κάτοψή σου"».

Με τη σειρά της, η Νάνσυ Παραδεισανού είπε: «Τα χειρότερα σχόλια είναι από γυναίκες, εννοείται, τι περιμένατε; Κάτι διαφορετικό; Συνήθως οι γυναίκες φθονούν περισσότερο τις γυναίκες» .

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε τέλος, απευθυνόμενη στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα: «Άνοιξε το Instagram σου και εκτός από τους λογαριασμούς που ακολουθείς, ακολούθησε και μερικούς άλλους να δεις τι "χώνει" η μία γυναίκα στην άλλη. Τα πιο σκληρά σχόλια και σχόλια μίσους τα έχουμε πάρει από γυναίκες».

Η ανάρτηση της Τούνη για τα δύο σπίτια της
Πριν λίγες μέρες, η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τα ανακαινίσει και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για τα επερχόμενα πρότζεκτ. Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβασε, η Ιωάννα Τούνη δήλωσε: «Κρατάω στα χέρια μου κατόψεις. Έχω πάρει στην Θεσσαλονίκη δύο σπίτια τα οποία τώρα τα ανακαινίζω, εδώ με τον Στέφανο τα φτιάχνουμε από την αρχή, θα τα κάνουμε super lux. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα πρότζεκτ, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Κάνουμε πολύ δημιουργική δουλειά. Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σου».