Συνελήφθη τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου στην πόλη της Κοζάνης, ένας 20χρονος για κλοπή δοχείων ελαιόλαδου από κατάστημα super market, ενώ εξιχνιάσθηκαν ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπής ελαιόλαδου που τελέσθηκαν σε προγενέστερο χρονικό διάστημα από τον ίδιο, σε υποκαταστήματα της ίδιας αλυσίδας super market, στην Κοζάνη.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, ο προαναφερόμενος εισήλθε ως πελάτης σε κατάστημα super market στην Κοζάνη και αφαίρεσε 4 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, χωρίς να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο, συνολικής χρηματικής αξίας 114,81 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο του καταστήματος.

Συνεχιζόμενης της έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, ο 20χρονος την προηγούμενη Τρίτη αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα 3 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, συνολικής χρηματικής αξίας 85,32 ευρώ, ενώ στις 16 του μήνα, από έτερο κατάστημα super market της ίδιας αλυσίδας, αφαίρεσε 3 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, συνολικής χρηματικής αξίας 85,32 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.