Η δραματική σειρά εποχής «Έρωτας φυγάς» ρίχνει οριστική αυλαία στα τέλη Απριλίου και το μέλλον των ηρώων μόνο... happy end δεν θα έχει. Όσα θα συμβούν στην τραγική σκηνή του φινάλε.

Οι εξελίξεις στη σειρά, ύστερα και από τον χαμό του Μάρκου, θα είναι καταιγιστικές. Όλα όσα ήταν δεδομένα έχουν ανατραπεί και οι ήρωές μας βρίσκονται σε νέα μονοπάτια καλούμενοι να πάρουν αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη ζωή τους αλλά και τη ζωή των αγαπημένων τους.

Ο Ιάσονας θέλει να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα και δημιουργεί σχέση με την Αρτέμη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι κόρη τη Ουρανίας κι ότι έχει απώτερο σκοπό, αν κι εκείνη τον ερωτεύεται. Η Αλεξάνδρα, που μετά τον θάνατο του Μάρκου έχει μετακομίσει στο Κιάρι, αρχίζει να ζηλεύει και θα διεκδικήσει την καρδιά του πρώην άντρα της, αφού έχει αισθήματα για εκείνον. Το τέλος της σειράς θα βρει τον Ιάσονα και την Αλεξάνδρα ξανά μαζί, κι αυτή τη φορά αγαπημένους κι ευτυχισμένους. Την ευτυχία θα βρει και η Ευγενία στο πλευρό το Φάνη που την έχει ερωτευτεί. Και οι δύο έχουν αφήσει πίσω το παρελθόν και κοιτάζουν μπροστά το κοινό τους μέλλον.

Ο Στέφανος φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει τη ζωή του μαζί με τη Μαργέτα, τον μεγάλο έρωτα της ζωής του. Η Γεωργία είναι μαζί με τον Στρατή και περιμένουν το μωράκι τους και ο Νικόλας μαζί με τη Ρηνιώ. Ο Μιχάλης επίσης δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την αγαπημένη του στη φυλακή και οργανώνει ένα σχέδιο προκειμένου η Νάντια να αποδράσει. Οι δυο τους καταφέρνουν να το σκάσουν και ζουν τον έρωτά τους κυνηγημένοι. Η κόρη του η Άννα, πλέον δεν σκέφτεται τον Νικόλα και το σκάει κι εκείνη με τον Θύμιο, τον άντρα που προστατεύει τη Μαργέτα. Η Χαρά ζει μαζί με τον Μίλτο και η Ελπίδα τα έχει βρει με τον εαυτό της, ενώ ο Κοντογιάννης δολοφονείται.

Η τελευταίο σκηνή του Έρωτα φυγά

Η Μαργέτα ετοιμάζει την επανεμφάνισή της στο Κιάρι. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από μια μέρα χαράς. Αυτή δεν είναι άλλη από την ημέρα του γάμου του Νικόλα και της Ρηνιώς.

Το γεγονός γνωρίζει μόνο ο Στέφανος ενώ ο γιος της ο Ιόσονας δεν έχει ιδέα. Το ζευγάρι παντρεύεται και ένα μεγάλο γλέντι στήνεται στο κτήμα όπου είναι όλοι καλεσμένοι. Η χαρά είναι έκδηλη και οι ευχές δίνουν και παίρνουν. Ο Ιάσονας ευτυχισμένος έχει δίπλα του την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους, ενώ η Ουρανία είναι πάντα εκεί ως δεύτερη μάνα. Όμως αυτή την ημέρα έχουν επιλέξει και οι παρακρατικοί για να πάρουν την εκδίκησή τους. Το κέφι έχει ανάψει και ο Ιάσονας βλέπει στην πύλη του Κιάρι μια γνώριμη φιγούρα.

Είναι η Μαργέτα. Κοιτάζονται στα μάτια και πριν προλάβει να κάνει κανείς κάποια κίνηση... όλα διαλύονται. Εκείνη τη στιγμή σκάει μια βόμβα. Με την έκρηξη ολοκληρώνεται και η σειρά, με ένα ερωτηματικό να πλανάται για πάντα για το ποιοι κατάφεραν να επιβιώσουν και ποιοι όχι αφού δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος. Πηγή:Tv24