Με τον Τάσο Ιορδανίδη συναντήθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, ο παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε από καρδιάς στην προσπάθεια που κατέβαλε για να κατακτήσει τα όνειρα του και στο πλήθος των δυσκολιών που προσπέρασε ως αυτά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης εξομολογήθηκε πως «πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω, ναι, γιατί μπορεί ο κόσμος να σε βλέπει πάνω στο ρινγκ, να σηκώνεις χέρια, να γνωρίζεις επιτυχία και να μοιράζεις χαμόγελα. Δεν είμαι όμως άνθρωπος που μ’ αρέσει να παραπονιέμαι ή να λέω τις δυσκολίες. Η εμπειρία σε κάνει σοφότερο και το παρελθόν, κοιτάζω το παρόν και το μέλλον και προσπαθώ να βρίσκω λύσεις. Δεν ξεκινάω ποτέ με το πρόβλημα».

«Πιστεύω ότι για κάθε πρόβλημα προϋπήρχε η λύση οπότε είμαι θετικός. Δεν θα παραπονεθώ και μπορεί κάποιοι να λένε ότι είναι εύκολο. Ήταν όμως πάρα πολύ δύσκολο, δεν υπήρχε τίποτα, πολλές φορές έβγαζα δύο και χρειαζόμουν έξι για να κάνω αυτό που ήθελα. Δεν υπήρχαν χρήματα και υποστήριξη. Μόνο η αγάπη και η πίστη επάνω σε αυτό που έκανα».

«Χτίζοντας όμως σιγά σιγά , όταν ήμουν στα 15 μου και έτρεχα στα αμπέλια στην Παλλήνη και ξεκουραζόμουν, κοίταζα τα αστέρια και οραματιζόμουν. Ότι είμαι απέναντι στον παγκόσμιο πρωταθλητή, σε γεμάτο στάδιο με φώτα, κάμερες και όλα αυτά και, μετά από έναν μεγάλο αγώνα κερδίζω και σηκώνω τα χέρια και με έβλεπα πάντα με τα χέρια ψηλά να χαμογελάω» πρόσθεσε, επίσης, ο Μιχάλης Ζαμπίδης στη νέα του συνέντευξη στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Τάσος Ιορδανίδης στη δημόσια τηλεόραση.