Ο Δημήτρης Σέρφας έδωσε συνέντευξη στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για το ξεκίνημά του στην υποκριτική και το πόσο άβολες είναι οι ερωτικές σκηνές που έχει κληθεί να κάνει.

«Η μητέρα μου μού πλήρωνε το ενοίκιο και τη σχολή μου την πλήρωνε η γιαγιά μου. Με βοήθησε ο πατέρας μου με το σπίτι, να φτιάξω πράγματα… Με στήριξαν όλοι. Δεν χρειάστηκε να δουλέψω κάπου αλλού για να πληρώνω τη σχολή μου» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σέρφας.

Για τις πιο δύσκολες σκηνές εξομολογήθηκε: «Είναι οι ερωτικές. Είναι άβολο. Πρέπει να συνεννοηθείς πρώτα με τον άλλον, να δείτε τη χημεία σας, αν τα πάτε καλά. Εγώ μπήκα στη δουλειά την περίοδο που είχε ξεκινήσει το #metoo. Στο φιλί, επειδή υπάρχει επαφή, πρέπει να είσαι προσεκτικός, να μη θίξεις τον άλλον. Στο εξωτερικό πριν από τις ερωτικές σκηνές τούς μιλάνε και έχουν coach, που μετά από μία εβδομάδα τους παίρνει τηλέφωνο για να τους περάσει από ψυχολογικές ερωτήσεις και να δει αν είναι καλά μετά από αυτό» εξηγεί ο Δημήτρης Σέρφας.