Έχουν προλάβει να βγουν μόλις δύο ραντεβού, με αφορμή το ότι εκείνος την εξυπηρέτησε χωρίς να την ξέρει σε μια δύσκολη στιγμή σε δημόσιο χώρο.

Εκείνη ταράχτηκε από το πόσο ιδανικά φαίνονταν όλα καθώς περνούσε πολύ καλά μαζί του και έφυγε ξαφνικά.

Επιστρέφοντας πίσω για να επανορθώσει, τον άκουσε να λέει στον φίλο του, που μόλις είχε έρθει να τον δει, πως αυτή η εμπειρία μαζί της δεν σήμαινε απολύτως τίποτα.

Έτσι δεν μίλησαν ποτέ ξανά, τουλάχιστον όχι για το εξάμηνο που ακολούθησε αυτή τη σειρά γεγονότων, το οποίο αποτυπώθηκε σκηνοθετικά στην μεγάλη οθόνη με έναν ευφάνταστο τρόπο.

Στο μαγαζί Sixmonthslater, συναντήθηκαν ξανά, με αφορμή την σχέση δύο αγαπημένων τους προσώπων.

Στο σημείο της συνάντησης άρχισαν οι σποντες και οι ειρωνίες και από τις δύο πλευρές και, εφόσον οι θεατές γνώριζαν τις πραγματικές σκέψεις των πρωταγωνιστών, το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα χιουμοριστικό και ταυτόχρονα ερωτικό.

Μόλις έφτασαν τα νέα του γάμου του ζευγαριού που τους είχε φέρει ξανά στον ίδιο χώρο, ήταν δεδομένο το ότι επρόκειτο να ξανασυναντηθούν, καθότι επρόκειτο για πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο γάμος έγινε τελικά στην Αυστραλία, σε ένα μαγευτικό στενό πράσινο τοπίο που περιστοιχιζόταν από δύο θάλασσες.

Στον γάμο, όμως, βρίσκονταν πρώην, που άλλοτε επεδίωκαν επανασύνδεση ενώ αυτή δεν ήταν πιθανή και σε άλλες περιπτώσεις είχαν πάει με τους νέους τους συντρόφους.

Οι δύο εχθροί έπρεπε να βρουν μια λύση που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα και των δύο τους και έτσι, αντί να γίνουν φίλοι, άρχισαν να παριστάνουν το ζευγάρι και μάλιστα το πολύ ερωτευμένο.

Με βάση αυτό το σκηνικό άρχισαν να ξεδιπλώνονται κινηματογραφικά καρέ άπλετου γέλιου, κόντρας και ερωτισμού ο οποίος τελικά κατέληξε να είναι πραγματοποιήσιμος.

Με ανατροπές , σκαρφίσματα, έξυπνες ατάκες και άβολα σκηνικά είναι μια ταινία που σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε.

Αυτές τις μέρες στα OptionCinemas, στην Veso Mare.

Τίτλος στα ελληνικά: Λατρεύω να σε μισώ

Διάρκεια: 1 ώρα και 43 λεπτά

Είδος: Κομεντί

Γλώσσα: Αγγλικά

Πρωταγωνιστές: SydneySweeney, GlenPowellANYONE BUT YOU – Official Trailer (HD)