Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής I Love ΣουΚού έδωσαν από κοινού η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας. Το γνωστό ζευγάρι μίλησε για το φετινό Survivor, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ αποκαλύπτουν και τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχονται.

«Στην αρχή παρακολουθούσα το Survivor, μετά το βαρέθηκα. Μπαίνω λίγο στο Twitter να δω τι γράφεται. Ξέρεις πόσες φορές έπαιξα με διάρροια, με πόνους και με εμετούς;», ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Από τη στιγμή που δεν συμμετέχει ο κόσμος, δεν έχει και το ανάλογο ενδιαφέρον, γιατί το κοινό δεν διαμορφώνει το παιχνίδι. Δεν μπορείς να κρατάς έναν παίκτη που επί δύο μήνες δεν παίζει και να έχει και άποψη. Το φετινό παιχνίδι το παίζει μόνο ο Τζέιμς, ο Παππάς όχι», σχολιάζει από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Ο Φάνης (Μπολέτσης) είναι παρεξηγημένος, όπως και ο Σπύρος έκανε λάθη στο Survivor. Το ότι είμαστε ζευγάρι με τον Σπύρο δεν σημαίνει ότι είμαστε ένα. Άλλη άποψη έχει εκείνος, άλλη εγώ. Μπορεί να συμφωνούμε σε πολλά αλλά όχι σε όλα. Το τι κράξιμο τρώμε στα social δεν λέγεται», παραδέχεται στη συνέχεια η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Μου έγιναν δύο τηλεοπτικές προτάσεις πέρσι, πριν μπω στο All Star αλλά τις ακύρωσα και τις δύο. Μόνο αν κάνουμε κάποια ταξιδιωτική εκπομπή, θα δεχόμουν να κάνει εκπομπή ο Σπύρος. Είναι πολύ σέξι με την ποδιά του φαρμακοποιού», κατέληξε στις δηλώσεις της η Βρισηίδα Ανδριώτου.