Ο Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε καλεσμένος στο ΕΡΤ Backstage με την Κέλλυ Βρανάκη, το απόγευμα του Σαββάτου, με αφορμή τη συμμετοχή στην επιτυχημένη σειρά «Παραλία» της δημόσιας τηλεόρασης.

Μεταξύ άλλων, ωστόσο, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής κλήθηκε να αποκαλύψει τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου λόγω… φημολογούμενης σχέσης αλλά ενώ αναφέρθηκε και στο φλερτ μέσω social media.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, ο Δημήτρης Μοθωναίος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πιο ακραίο πράγμα που έχουν γράψει για μένα είναι ότι έχω σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πριν από κάποια χρόνια. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ, ήταν τιμή μου. Της έστειλα και μήνυμα! «Αφού τα έχουμε, να βγούμε κιόλας» της έγραψα».

«Σε φλερτάρουν στα social media;» ρώτησε, εν συνεχεία, η νεαρή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής για να απαντήσει ως εξής ο καλεσμένος της. «Ναι, γίνεται αυτό. Έχει τύχει να βγω και ραντεβού από τα social media. και ναι, πήγε καλά. Κοίταξε, είναι και αυτός ένας σύγχρονος τρόπος για να βρεθείς με τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο δηλαδή από ότι παλαιότερα».

«Έρχεσαι εδώ στο σετ, βλέπεις κάποιον που θεωρείς ότι ταιριάζετε, σου αρέσει, σου εξάπτει το ενδιαφέρον και τον βρίσκεις πανεύκολα. Παλιότερα που θα τον έβρισκες; Έτσι, όμως. Το είμαι στο σπίτι μου και σκέφτομαι ότι μου αρέσει η Ουινόνα Ράιντερ και θα την βρω και θα της στείλω μήνυμα, νομίζω ότι είναι πια στα πλαίσια της φαντασίωσης» συμπλήρωσε ακόμα, με χαμόγελο, ο Δημήτρης Μοθωναίος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.