Πάνω από έναν χρόνο πλέον παραμένει κλειστή η παιδική χαρά της Τριών Ναυάρχων και έρχεται άνοιξη όπου τα παιδιά με τους γονείς τους, κάνουν τις βόλτες τους στον πεζόδρομο με τις νεραντζιές. 

Η παιδική χαρά είναι κλειστή από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι εργασίες στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων, με τον ανάδοχο να την έχει μετατρέψει κάτι σαν εργοτάξιο. Οι εργασίες πλέον κοντεύουν να ολοκληρωθούν και η παιδική χαρά όπου σύχναζαν δεκάδες παιδιά και γονείς, παραμένει κλειστή. 

Ελπίζουμε μέχρι το Πάσχα να έχει ανοίξει αφού ήδη έχει μπει χαλίκι και τα παιχνίδια των παιδιών είναι στη θέση τους. Κι όχι τίποτα άλλο. Στην περιοχή δεν υπάρχει άλλη κοντινή παιδική χαρά, πέρα από αυτή των Υψηλών Αλωνίων. Άλλο πράγμα όμως η Τριών Ναυάρχων και άλλο τα Ψηλαλώνια για αυτό και οι κάτοικοι ζητούν άμεσα να ανοίξει. 

Kι φυσικά όταν ανοίξει θα πρέπει κάποιοι βολεψάκηδες να σταματήσουν να παρκάρουν στον πεζόδρομο. Κάποιοι έχουν τέτοιο θράσος που έχουν φτάσει στο σημείο να αφήνουν το αυτοκίνητο τους μπροστά από την πόρτα του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού. Έλεος!