Υλικά

300 γρ. λευκή σοκολάτα
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή
2 κουταλιές του γλυκού στιγμιαίο καφέ

Εκτέλεση

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί. Ζεσταίνουμε τα 200γρ. κρέμα γάλακτος μαζί με τον καφέ στους 60οC περίπου και τα ρίχνουμε στη λιωμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά, αφήνουμε για λίγα λεπτά να κρυώσει (όχι να παγώσει) και ανακατεύουμε πολύ απαλά με τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Σερβίρουμε σε ατομικά μπολάκια και γαρνίρουμε με ολόκληρους κόκκους καφέ.

Πηγή: govastileto.gr