Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε διάφορες απάτες που «στήθηκαν» το τελευταίο εξάμηνο διαδικτυακά και εμπλέκουν το όνομά της.

Το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου και με αφορμή μια σχετική συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της στο «Happy Day», η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έλαβε μήνυμα, με μονταρισμένη συνέντευξή της, στην οποία δήθεν τσακώνεται στον «αέρα» με τον Σάκη Ρουβά.

Πιο αναλυτικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Το τελευταίο εξάμηνο έχω υπάρξει θύμα απάτης με χάπια αδυνατίσματος. Μου έστειλαν μία δήθεν συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου, που παροτρύνουμε τον κόσμο να πάρει bitcoin. Μου έστειλαν μία μονταρισμένη συνέντευξή μου ότι δήθεν τσακώνομαι live στο Happy Day με τον Σάκη Ρουβά και του λέω πως εσύ οδηγούσες ένα παλιό αυτοκίνητο».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε, ότι έχει ασχοληθεί σχετικά με αυτά και το δικηγορικό γραφείο του συζύγου της, Θέμη Σοφού.

«Τουλάχιστον εγώ έχω εμπλακεί σε κάτι σενάρια, που με μία απλή σκέψη και με διασταύρωση δεδομένων καταλαβαίνεις ότι είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το έψαξε το δικηγορικό γραφείο του άντρα μου. Είναι κάτι εταιρίες φαντάσματα όπου με το που φτάνεις εκεί έχουν κλείσει» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.