Εμείς τους εντοπίσαμε, εμείς έπρεπε να το φανταστούμε!

Οι πειρατές που ανακαλύψαμε στο patrasevents.gr στην καρδιά του Πατρινού Καρναβαλιού είναι δημιουργία ποιας άλλης νομίζετε; Μα φυσικά της Πατρινής make up artist και body painter Ηλιάννας Βαλσαμάκη.

Η Ηλιάννα Βαλσαμάκη έκανε και πάλι το θαύμα της και μπόρεσε με την δημιουργία της να φτιάξει ένα ζευγάρι πειρατών που δίχως καμία αμφιβολία κέρδισε τις εντυπώσεις στο φετινό καρναβάλι.

Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε η ίδια στο patrasevents.gr η έμπνευση της ήταν μέσα από τον Salazaar, έναν από τους πειρατές της Καραϊβικής. «Το πρόσωπο του φαίνεται ότι ραγίζει και σπάει και πρόσθεσα και δικές μου πινελιές» μας λέει.

Για να φτάσουμε σε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που δίχως άλλο κέντρισε την προσοχή όλων, χρειάστηκε να δουλέψει συνολικά τέσσερις ώρες και για τα δύο μακιγιάζ.


Με φαντασία και τέχνη

Το συγκεκριμένο ζευγάρι, αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι από την Πάτρα, είναι φανατικοί καρναβαλιστές και κάθε χρόνο θα επενδύσουν στην εμφάνιση τους, κλέβοντας την παράσταση.

Την περασμένη χρονιά πάλι η Ηλιάννα Βαλσαμάκη τους είχε βάψει ως χαρακτήρες του Tim Burton από την ταινία Corpse Bride, δηλαδή, νεκρή νύφη.

«Για το φετινό μακιγιάζ χρησιμοποίησα προσθετικά για να προεξέχει το δέρμα σε κάποια σημεία και όλο το υπόλοιπο ήταν ζωγραφική με ειδικά χρώματα για να φαίνονται σαν να έχουν βγει από τον βυθό».  

Και όπως βλέπετε το αποτέλεσμα εκτός από εντυπωσιακό είναι εξίσου ρεαλιστικό. Άντε και του χρόνου!


Στα backstage της μεταμφίεσης


Η περσινή μεταμόρφωση τους