Μια στροφή πριν τελειώσει το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ και συγκεκριμένα για την 17η αγωνιστική, η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ θα φιλοξενήσει, το Σάββατο στις 6.00 μ.μ. στο κλειστό του ΠΕΑΚ Πάτρας στο Κουκούλι, την ομάδα του Άρη Νίκαιας, ο οποίος βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και διεκδικεί την είσοδό του στην 4αδα του πρωταθλήματος για τα play of ανόδου.

Εν αντίθεση η Ακαδημία των Σπορ με νίκη στον αγώνα, σφραγίζει το εισιτήριο παραμονής στην Α2 εθνική κατηγορία και ας χάσει την τελευταία αγωνιστική στην Νέα Ιωνία.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος με τους αθλητές του θα προσπαθήσουν στον αγώνα με τον Άρη Νίκαιας να πάρουν την νίκη, ώστε η υπόθεση παραμονή στην κατηγορία να τελειώσει από αυτό το Σάββατο.

Ο αθλητής της Πατρινής ομάδας Χαράλαμπος Παπαγιαννόπουλος τονίζει:
«Παίζουμε με μια ομάδα που έχει μια σταθερή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα η οποία όμως δεν είναι και άτρωτη. Ξέρουμε τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού τους και τα αδύνατα σημεία τους και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε την νίκη. Για αυτό τον λόγο ζητάμε και την βοήθεια των φιλάθλων μας να μας ενισχύσουν σε έναν καθοριστικό αγώνα που θα κρίνει το μέλλον μας».