Μια ακόμη εκκεντρική εμφάνιση έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «My Style Rocks» όπου είναι κριτής.

Ο σχεδιαστής μόδας ανάρτησε μέσω Instagram, μια φωτογραφία του, στην οποία φοράει ένα κορμάκι και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες πάνω από το γόνατο. Το λουκ ολοκλήρωσε με έναν κόκκινο μπερέ, κρεμαστά σκουλαρίκια και αμάνικο πανωφόρι.

Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου, ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε: «Καλημέρα φίλοι μου. Στα γυρίσματα για το My Style Rocks ξανά. Επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό, με έκαναν να λείψω για αυτήν την εβδομάδα από το πρόγραμμα. Από την Δευτέρα 25 Μαρτίου και πάλι μαζί‼️ Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τα τόσο όμορφα λόγια σας».


Δίχασε τους ακολούθους του
Αμέσως η δημοσίευση άρχισε να γεμίζει με σχόλια που αποθέωναν το στιλ του. Μεταξύ άλλων του έγραψαν: «Πόσο μπροστά είσαι», «μόνο εσύ μπορείς να το υποστηρίξεις» και «το φοράς καλύτερα κι από την Καρντάσιαν».

Παρόλα αυτά, δεν έλειψαν και τα σχόλια εκείνων που βρήκαν την επιλογή του Λάκη Γαβαλά υπερβολική και αντιαισθητική. «Το παράκανες» του έγραψαν ορισμένοι. «Δεν είναι αυτό το στιλ σου» πρόσθεσε άλλος ακόλουθος.