Υλικά

400 γρ. ζάχαρη
400 γρ. νερό
4 φύλλα ζελατίνης (20 γρ.)
Ζάχαρη άχνη για επικάλυψη

Εκτέλεση

Βράζουμε τη ζάχαρη μαζί με το νερό για 5 λεπτά.
Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει .
Το ρίχνουμε μέσα στο μίξερ και το χτυπάμε έως ότου ασπρίσει και σφίξει όπως η μαρέγκα.
Σε λαδόκολλα, απλώνουμε ζάχαρη άχνη και από πάνω το μείγμα σε πάχος 1-2 εκ.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Αφήνουμε για αρκετές ώρες εκτός ψυγείου, να σταθεροποιηθεί (προτιμότερο μία νύχτα) και κόβουμε σε κομμάτια.

Πηγή: imommy.gr