Αν κάτι μας άρεσε από το φετινό καρναβάλι ήταν οι στολές των πληρωμάτων.
Είδαμε αρκετά πληρώματα, με όμορφες στολές, φροντισμένες και καλοφτιαγμένες, με σχέδια, με χρώματα και με φαντασία που αναδείκνυαν το θέμα που παρουσίαζαν με έξυπνο ή και με κωμικό τρόπο, ανάλογα με το concept της θεματολογίας τους και που έδωσαν σίγουρα με την παρουσία τους μια ξεχωριστή νότα στις παρελάσεις.
Τα περισσότερα από αυτά τα πληρώματα ήταν στην αρχή της παρέλασης, αλλά και στην μέση της, ενώ υπήρχαν και αρκετά πληρώματα μεγάλα που είχαν και αυτά όμορφες στολές ή κάτι καλό για να παρουσιάσουν. Φυσικά δεν έλειψαν και τα πληρώματα εκείνα που δούλεψαν και στηρίχτηκαν σε κατασκευές πάνω στις στολές και στην παρουσίαση του όλο θέματος τους.
Φαίνεται λοιπόν ότι μη έχοντας την δυνατότητα τα πληρώματα να δώσουν το βάρος τους στην κατασκευή και στη δημιουργία αρμάτων (το γνωστό θέμα με την έλλειψη στέγασης τους), εστίασαν κυρίως στις στολές και στο κομμάτι της αμφίεσης τους.
Κι σίγουρα αυτό, έσωσε κάπως την κατάσταση από την στιγμή που ήταν σίγουρο ότι δεν θα βλέπαμε από πλευράς αρμάτων τα όσα είχαμε δει τα προηγούμενα έτη, ενώ βοήθησε και ενίσχυσε το θέαμα που παρακολουθήσαμε στις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού.
Δείτε κάποια "κλικ" που αλιεύσαμε από κάποιες από τις στολές που είδαμε και ξεχωρίσαμε στις φετινές παρελάσεις.