Συστατικά

1 κιλό πατάτες πλυμένες και κομμένες σε καρέ
1 αγγούρι καθαρισμένο και κομμένα σε μικρά καρέ
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
άνηθο ψιλοκομμένο
μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1½ κ. σ. μουστάρδα
2 κ. σ. χυμό λεμονιού
2 κ. σ. ξίδι
1 κ. σ. κάππαρη

Τρόπος Μαγειρέματος

Σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση βράζεις σε μέτρια φωτιά τις πατάτες για 1 περίπου ώρα
Τις αφήνεις στο τρυπητό να στραγγίσουν
Τις ρίχνεις στη σαλατιέρα και προσθέτεις αλάτι και πιπέρι
Ρίχνεις το αγγούρι, το κρεμμυδάκι, τον άνηθο και το μαϊντανό και ανακατεύουμε με την μεγάλη κουτάλα
Βάεις στο multi το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το ξίδι και την κάπαρη και χτυπάς μέχρι να ομογενοποιηθεί το ντρέσινγκ
Το ρίχνεις πάνω στη σαλάτα και σερβίρεις.

Πηγή: tlife.gr