Πέρα από τα ξενοδοχεία στο 100% της πληρότητας τους βρίσκονται και τα καταλύματα της βραχυχρόνιας μίσθωσης της Πάτρας για το διήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Παρά το γεγονός ότι από τις αρχές του νέου έτους και μέχρι να φτάσουμε στην κορύφωση του καρναβαλιού μεσολάβησαν αρκετές εγγραφές από τους ιδιοκτήτες ακινήτων που έβαλαν το ακίνητο τους σε μια από αυτές τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες, οι προκρατήσεις έφτασαν πλέον το 100%, στα διαμερίσματα και στα σπίτια που βρίσκονταν εντός της επικράτειας του Δήμου Πατρέων. 

Ωστόσο, μεγάλη είναι η ζήτηση και για τα καταλύματα που βρίσκονται εκτός Πατρών, κυρίως στην περιοχή της Ανατολικής Αχαΐας, σε μεζονέτες και σε εξοχικές κατοικίες. Το ενδιαφέρον για αυτές τις περιπτώσεις προέρχεται κυρίως από οικογένειες και αφορούν το διήμερο της Κυριακής της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας. 

Πάντως, στην Πάτρα, οι τιμές στα καταλύματα της βραχυχρόνιας μίσθωσης για το διήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού, ξεκινούν από τα 250 ευρώ την βραδιά και φτάνουν έως και τα 750 ευρώ, ανάλογα με τα τετραγωνικά τους και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.