Με αφορμή τη συνέντευξη της Μαρίας Παναγοπούλου και την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε μια προσωπική περιπέτεια με τους συνεργάτες της.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του Happy Day αποκάλυψε πως είχε έναν αιμορραγικό πολύποδα και για αρκετό καιρό δεν το είχε αντιληφθεί.

«Τον Κώστα τον αγαπώ πάρα πολύ, τα χρόνια του Alter, ήταν από τους ανθρώπους που μας είχαν διδάξει τι είναι η δημοσιογραφία. Εγώ θέλω να πω ότι στο παρελθόν είχα περάσει και εγώ μια ιστορία με τον λαιμό μου. Είχα κάνει μια επέμβαση αιμορραγικού πολύποδα, που είναι μια πολύ σοβαρή επέμβαση με ολική νάρκωση, δεν είναι κάτι απλό. Το να μιλάς το θεωρείς αυτονόητο, δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι τέτοιο.

Εγώ είχα επί μήνες μια πολύ βραχνιασμένη φωνή και τελικά είχα έναν αιμορραγικό πολύποδα. Εγώ επειδή νόμιζα ότι ήμουν βραχνιασμένη, έπινα ζεστά και αυτό διαστελλόταν και επιδεινωνόταν η κατάσταση. Σύντομα περαστικά και σιδερένιος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στέλνοντας τις ευχές της στον Κώστα Χαρδαβέλλα.