Σε εφιάλτη φαίνεται να είχε μετατραπεί η ζωή μιας 25χρονης κοπέλας από το Βέλο Κορινθίας, εξαιτίας του πρώην συντρόφου της, τον οποίο φέρεται να είχε καταγγείλει αρκετές φορές για ενδοοικογενειακή βία.

Τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν και συνελήφθη ο 31χρονος αστυνομικούς του Α.Τ. Βέλου-Βόχας, για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση-απειλή σε βάρος αστυνομικών και διατάραξη της λειτουργίας της υπηρεσίας.

Ο συλληφθείς φέρεται να έστελνε απειλητικά μηνύματα στην 25χρονη, να την απειλούσε και να την έβριζε με αποτέλεσμα η καταγγέλλουσα να πανικοβληθεί. Στη συνέχεια πήγε και στο κατάστημα όπου εργαζόταν περιμένοντας να βγει από αυτό.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό κατάστημα, όπου κατά την παραμονή του, σύμφωνα με πληροφορίες , βρισκόταν εκτός εαυτού, έβριζε και απειλούσε τους αστυνομικούς, ενώ ταυτόχρονα φώναζε έντονα και χτυπούσε με το σώμα του τα καθίσματα του χώρου προσωρινής κράτησής.

Το θυμα υπέβαλε σχετική μήνυση σε βάρος του ενω όπως προκύπτει δεν ήταν η πρώτη φορά καθως έχει υποβάλει και στο παρελθόν μηνύσεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με τις σχετικές δικογραφίες να εκκρεμούν σε βάρος του.