Προξενιό: Ένα άγριο περιστατικό οδηγεί τον Σωτηράκη στο τμήμα, ενώ η Βαγγελίτσα προσπαθεί να γίνει ξανά ζευγάρι με τον Ρήγα.

Παράλληλα, ο Επιφάνειας καθοδηγεί τον Χρήστο να βρει τα γράμματα της νεκρής μητέρας του, ενώ η εγκυμοσύνη της Ιουλίας αποκαλύπτεται στον Γιωργίκη και στην οικογένειά του. Την ίδια ώρα, η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει το μυστικό της Κυριακούλας.

Ο Γρηγόρης με τη Φιλιώ δίνουν λόγο, ενώ ο διοικητής Στασινόπουλος αιφνιδιάζει το νεαρό ζευγάρι, ζητώντας του μία απρόσμενη, μεγάλη χάρη. Λίγες ώρες αργότερα, η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να επιστρέφει στην Αθήνα, όμως μία συνάντηση με τον γιατρό Γκλαβάνη της προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Αμέσως μετά, η δημοσιογράφος έρχεται αντιμέτωπη με τη μητέρα της, καθώς αποκαλύπτεται το σημαντικό μυστικό της Κυριακούλας. Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα, γνωρίζοντας πλέον τα πάντα, κάνεΙ μία πρόταση στη μητέρα της, βάζοντάς την σε σοβαρές σκέψεις.

Την ίδια ώρα, η Βαγγελίτσα προσπαθεί να γίνει ξανά ζευγάρι με τον Ρήγα. Συγχρόνως, το κορίτσι καβγαδίζει με τον Σωτηράκη και του μιλάει πολύ άσχημα. Όμως η περηφάνια του επικίνδυνου άντρα δεν μπορεί να αντέξει τις προσβολές της. Παράλληλα, εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με την απαξίωση της Ζανέτ, η οποία πλέον έχει καταλάβει ότι ο αγαπημένος της παίζει διπλό ερωτικό παιχνίδι.

Τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι παρεκτρέπονται και οι καταστάσεις οδηγούνται στα άκρα, καθώς συμβαίνει ένα απρόσμενο μακελειό. Μερικές ώρες αργότερα, ο Σωτηράκης οδηγείται στη χωροφυλακή και μετά τις επίμονες προσπάθειες του Δήμου και κατόπιν του Στασινόπουλου αποκαλύπτει τον λόγο της μεγάλης φασαρίας στο νυχτερινό μαγαζί, εμπλέκοντας ακόμα και τη Ζανέτ. Τότε η γυναίκα καλείται για ανάκριση. Έτσι, μιλώντας μαζί της, ο Στασινόπουλος καταφέρνει να μάθει τον πραγματικό λόγο του παρ’ ολίγον φονικού και γίνεται έξαλλος, καθώς ενημερώνεται ότι εμπλέκεται και η κόρη του. Ταυτόχρονα, η Βαγγελίτσα είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένη που χώρισε με τον Ρήγα και ανακοινώνει στη Φιλιώ την οριστική λήξη της σχέσης τους.

Τότε η αδελφή της τη συμβουλεύει να επιμείνει, όπως έκανε και η ίδια με τον Γρηγόρη και κατάφερε τελικά να τον κατακτήσει. Η Βαγγελίτσα λοιπόν προσπαθεί απεγνωσμένα να συναντηθεί με τον Ρήγα και αισθάνεται έτοιμη να τα βάλει με όλους και με όλα για χάρη του.

Πηγή mytv