Σε επίσημη ανακοίνωση από τη ΔΕΕΠ Αχαΐα:

500 στελέχη στην εκδήλωση με ομιλητή τον Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη

Προχωράμε μπροστά στη σημαντική αναμέτρηση των Ευρωεκλογών η οποία συμπίπτει με τα 50 χρόνια ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας που θα είναι και πάλι νικήτρια και θα εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί όσι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Πεντακόσια στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας από τις οργανώσεις της πόλης μας έδωσαν εντυπωσιακό παρόν στη χθεσινή εκδήλωση στον πολυχώρο «PRIVILEGE» όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κωστής Χατζηδάκης. Ο Υπουργός μίλησε για την ελληνική οικονομία σημειώνοντας ότι η Ελλάδα έχει ανέβει πολλά σκαλιά τα τελευταία 4,5 χρόνια, γιατί ακολουθούμε στην πατρίδα μας μία σύγχρονη και ευρωπαϊκή πολιτική, μία πολιτική κοινής λογικής. Όπως πρόσθεσε, «αυτή η πολιτική, μάς έχει οδηγήσει στο να έχουμε τετραπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να έχουμε μειώσει την ανεργία σχεδόν στο μισό και να έχουμε αυξήσει, τόσο τον κατώτατο όσο και το μέσο μισθό, παραπάνω από τον πληθωρισμό». Παράλληλα, σημείωσε ότι «συνεχίζουμε μπροστά με αποφασιστικότητα, συνδυάζοντας πάντοτε τη δημοσιονομική σοβαρότητα με μία φιλοεπενδυτική πολιτική, διότι αυτά είναι τα θεμέλια για να ασκηθεί μία κοινωνική πολιτική». Επίσης, ο Κωστής Χατζηδάκης είπε ότι «τα χειρότερα για την ακρίβεια τα έχουμε αφήσει πίσω, όχι μόνο εμείς, αλλά όλες οι χώρες της Ευρώπης», προσθέτοντας ότι «είχαμε ένα πληθωρισμό, ο οποίος προκλήθηκε από τις αναταράξεις στην αγορά, λόγω του COVID -19 και από την διεθνή ενεργειακή κρίση». «Όλους αυτούς τους μήνες», συνέχισε, «ο πληθωρισμός στην Ελλάδα ήταν γύρω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο» και συμπλήρωσε: «Για τον πληθωρισμό των τροφίμων το υπουργείο Ανάπτυξης και πριν αλλά και μετά τις εκλογές έχει πάρει μία σειρά από μέτρα ξεκινώντας από το καλάθι του νοικοκυριού και καταλήγοντας στην τελευταία παρέμβαση. Οι παρεμβάσεις αυτές έχουν λειτουργήσει και οι τελευταίες ειδικά παρεμβάσεις είμαι βέβαιος ότι θα λειτουργήσουν ακόμα περισσότερο. Είμαστε εδώ, παρακολουθώντας τι γίνεται και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, για να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσλειτουργίες, όχι με συνθήματα και εύκολα λόγια, αλλά με πολύ συγκεκριμένα και στοχευμένα μέτρα».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Κωστής Χατζηδάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, λέγοντας ότι «η κάλπη των ευρωεκλογών είναι μία σοβαρή, εθνική κάλπη που παράγει αποτελέσματα στις Βρυξέλλες, εκεί δηλαδή όπου αποφασίζονται μία σειρά από σοβαρές νομοθετικές πρωτοβουλίες για την πατρίδα μας». Ταυτόχρονα, τόνισε ότι «χρειαζόμαστε ανθρώπους που να ξέρουν την Ευρώπη, που να μπορούν να παλέψουν δυναμικά και ουσιαστικά για την Ελλάδα και αυτοί μπορεί να είναι ευρωβουλευτές που υποδεικνύονται και στηρίζονται από το ευρωπαϊκό κόμμα της Ελλάδας, το κόμμα που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, δηλαδή τη Νέα Δημοκρατία».

«Ισχυρή ΝΔ στις ευρωεκλογές»

Παράλληλα, απευθυνόμενος προς τα στελέχη στην εκδήλωση, υπογράμμισε ότι «στις κάλπες της 9ης Ιουνίου θα βγάλουμε τη ΝΔ ισχυρή, για να μας εκπροσωπήσει ξανά, δυναμικά και αποφασιστικά στην Ευρώπη».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Γραμματέας Οργανωτικού και Αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής κ. Στέλιος Κονταδάκης ο οποίος ευχαρίστησε τα στελέχη για την ουσιαστική τους συμβολή στη νικηφόρα πορεία και τη μεγάλη ανατροπή που έγινε στην Αχαΐα και ζήτησε από όλους να αντιμετωπίσουν τις Ευρωεκλογές με τη σημασία που τους αξίζει.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ευχαρίστησε για την εντυπωσιακή συγκέντρωση, απευθύνοντας προσκλητήριο στα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές να συστρατευθούν στις δράσεις της Δ.Ε.Ε.Π. ώστε οι Ευρωεκλογές να έχουν στο Νομό Αχαΐας νέο εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τη φιλελεύθερη παράταξη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, οι Πολιτευτές Άγγελος Τσιγκρής, Ανδρέας Τσώκος, Γιώργος Τσίρης, Κατερίνα Καραφωτιά, Γιώτα Παυλοπούλου, Γιάννης Κουκουβέλας ενώ μηνύματα έστειλαν η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης και η Πολιτευτής Έφη Γιαννιά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δημήτρης Κατσαρός, ο Επικεφαλής της Παράταξης Πάτρα Ενωμένη Κώστας Σβόλης, Οι Αντιπεριφερειάρχες Φωκίων Ζαΐμης, Άννα Μαστοράκου, Γεωργία Ντάτσικα, Τάκης Αντωνόπουλος, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ακριβή Χάραρη, o Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης,  Δημοτικοί και Διαμερισματικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και μέλη Επιστημονικών και Παραγωγικών συλλόγων, στελέχη που συμμετέχουν σε θέσεις κυβερνητικής ευθύνης, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., Τομεάρχες και εκατοντάδες στελέχη, μέλη και φίλοι της Ν.Δ.

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ

Οι τυχεροί αριθμοί της λαχειοφόρου ήταν : 1631, 1025, 1070, 64, 1611, 34, 1190, 150, 6, 1694, 1237, 1191, 1522, 1186, 1240, 1523, 1109, 26, 146, 1411, 1229, 18, 1646, 1178, 1286, 72, 1638, 1381, 1, 71, 86, 1387, 1213, 2022, 2014, 1073, 2041, 3, 1175, 1321, 1279, 1696, 1088, 1525, 50, 1276, 2004, 39, 1147, 1114.