Το Patrasevents.gr και το Group 234: Chupa chups σας κάνουν ένα μοναδικό δώρο για το Πατρινό Καρναβάλι 2024!

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από 1 στολή για τις παρελάσεις του καρναβαλιού.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 09/03 και ώρα 15:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


Καρναβαλική διάθεση στα ύψη και πάμε να απολαύσουμε τις στιγμές του ξεφαντώματος με την πιο γλυκιά ομάδα...το Group 234: Chupa Chups!

Σίγουρα με την αμφίεση σας θα τραβήξετε την προσοχή αφού δεν έχουν αφήσει τίποτα στην τύχη. Όλα φτιαγμένα με υλικά που σας εξασφαλίζουν ποιότητα,στυλ και άνεση.

Τόσο η γυναικεία όσο και η αντρική στολή είναι απόλυτα προσεγμένες,με όμορφα σχέδια,υφάσματα μπλεγμένα περίτεχνα και χρώμα όπως και το καρναβάλι της Πάτρας που ξέρει να φωτίζει τις ημέρες του κεφιού και της χαράς.

Φυσικά δε λείπουν τα αξεσουάρ, όπως τα καπέλα σας που θα τα λατρέψετε και δε θα θέλετε να τα αποχωριστείτε.

Κι όλα αυτά σε μια ομάδα που αγαπά το Καρναβάλι και τους καρναβαλιστές και είναι έτοιμοι να φωνάξουν "Πατρινό Καρναβάλι για πάντα" και να σας παρασύρουν σε ξέφρενο πάρτυ.

Μη το σκέφτεσαι και βρες τους στο στέκι τους Playhouse cafe - Ρήγα Φεραίου 127 ή στα τηλέφωνα 6972729594 , 6981755560

Instagram

Tik Tok


Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!