Καλεσμένες στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4/3) ήταν οι τέσσερις πρωταγωνίστριες της σειράς Ψυχοκόρες. Λίγο πριν την πρεμιέρα στην ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤ1, η Μαριάννα Κιμούλη, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, η Άννα Λουιζίδη και η Ασημένια Βουλιώτη μιλούν για την εμπειρία τους από τα γυρίσματα της μεγάλης παραγωγής αλλά και τα σχόλια που ακούνε στον δρόμο για τις ερμηνείες τους.

«Με ενδιαφέρει όταν υπάρχει ειλικρίνεια, όταν βλέπω ειλικρίνεια στην τηλεόραση και οι «Ψυχοκόρες» ήταν μία προσπάθεια όπου ο καθένας με το λιθαράκι του κοίταξε να είναι ειλικρινής. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη», δηλώνει η Ασημένια Βουλιώτη.

«Εμένα μου αρέσει το ότι έχει τόσο μεγάλο χρόνο. Εμείς ήμασταν με τους ρόλους μας δέκα μήνες περίπου, οπότε τον ζεις σε καθημερινή βάση και μεγαλύτερο εύρος. Μου έχουν πει στον δρόμο: εσύ δεν είσαι αυτή που κλαίει στο τρέιλερ;», ανέφερε από την πλευρά της η Άννα Λουιζίδη.

«Μου αρέσει ο χώρος της τηλεόρασης. Είναι κάτι πολύ νέο και ξένο για μένα και έχω λίγο άγχος αλλά έχει κάτι έτσι της πρώτης φοράς. Σε σχέση με το θέατρο υπάρχει πιο πολύ η έννοια της κατασκευής στην τηλεόραση», παραδέχεται η Μαριάννα Κιμούλη.

«Εγώ για ένα διάστημα ήμουν η κοπέλα που τρώει το χαστούκι από τη Δήμητρα Ματσούκα. Τις προάλλες με αναγνώρισε μία κοπέλα στον δρόμο, μου λέει: είσαι η Δεσποινιώ, είμαι και πιωμένη αλλά σε κατάλαβα», περιγράφει στη συνέχεια η Ασημένια Βουλιώτη.

«Έχουμε ζήσει όλες πολύ αστεία περιστατικά. Εμένα μία μέρα που τελείωσα το γύρισμα και ήμουν αρκετά κουρασμένη. Πήγε ένας να με πατήσει με το αυτοκίνητο, λέω «ωχ, θα με βρίσει τώρα» και τελικά μου είπε συγχαρητήρια για τη σειρά. Έπαθα σοκ», αποκαλύπτει από την πλευρά της η Μαργαρίτα Αλεξιάδη.