Μία μεγάλη αποκάλυψη συγκλονίζει τη ζωή του Γιωργίκη στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας». Ο Γιωργίκης μαθαίνει ότι η Ιουλία είναι έγκυος και πιστεύει ότι θα γίνει ξανά πατέρας, γεγονός που τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα έρχονται για άλλη μία φορά στη δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας», που προβάλλεται με επιτυχία στον ALPHA. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «MyTV», πολύ σύντομα ο Γιωργίκης έρχεται αντιμέτωπος με μία μεγάλη αποκάλυψη που πρόκειται να αλλάξει όλη του τη ζωή. Πρώτα, όμως, η Ιουλία γνωρίζει μία άγνωστη σκοτεινή του πλευρά, η οποία την κάνει να ταραχθεί και να νιώσει μεγάλο φόβο απέναντι στον άντρα της.

Μάλιστα, ύστερα από μία βίαιη σκηνή ανάμεσα στον Γιωργίκη και στη Χάδω, στην οποία γίνεται μάρτυρας, η υγεία της κλονίζεται και στη συνέχεια εκείνος μαζί με τη μητέρα της, τη Στάσα, τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η συγκεκριμένη επίσκεψη εκεί αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο για το μέλλον της σχέσης του ζευγαριού, καθώς ο γιατρός Χαλκιάς φανερώνει στον Γιωργίκη ότι η Ιουλία είναι έγκυος. 0 άντρας ξαφνιάζεται ευχάριστα με την ανακοίνωση του γιατρού και αμέσως αρχίζει να κάνει όνειρα και σχέδια για το μωρό, που πιστεύει ότι είναι δικό του. Αντιθέτως, η Στάσα και η Ιουλία τρέμουν μήπως υποψιαστεί ότι η κοπέλα ήταν ήδη έγκυος πριν από τον γάμο τους.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν υπάρχει -προς το παρόν- ούτε σαν υποψία στο μυαλό του, καθώς πιστεύει ότι η Ιουλία δεν είχε άλλες ερωτικές σχέσεις πριν από αυτόν. Μάλιστα, ο Πωργίκης, θέλοντας να αποδείξει στη γυναίκα του ότι είναι στοργικός άντρας, της μιλάει με λόγια αγάπης και της υπόσχεται ότι είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη και ασφαλής. Η Ιουλία αντιδρά με αμηχανία, καθώς δεν μπορεί ακόμα να ξεχάσει τον βίαιο χαρακτήρα του, ενώ η μητέρα της στέκεται συνεχώς στο πλευρό της και τη στηρίζει. Μάλιστα, μετά την επιστροφή τους από το νοσοκομείο, η Στάσα πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στο αρχοντικό για να μαθαίνει αν είναι καλά το παιδί και το εγγόνι της. Εν τω μεταξύ, η είδηση της εγκυμοσύνης της Ιουλίας πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Προβιών

Η Χάδω, μαθαίνοντας τα νέα, αρχίζει να αμφιβάλλει αν το μωρό είναι του αδελφού της και μάλιστα τολμάει και του μιλάει ευθέως για τις υποψίες της. Τότε δημιουργείται μία νέα σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στα δύο αδέλφια, που φέρνει τα πάνω κάτω και αναστατώνει τους πάντες στο αρχοντικό. Την ίδια ώρα, τα χαρμόσυνα νέα για τον διάδοχο που αναμένει το ζευγάρι φέρνουν κοντό για άλλη μια φορά τον διοικητή Στασινόπουλο με τη Στάσα, την οποία δεν έπαψε λεπτό να σκέφτεται και να είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί της.

Παράλληλα, και ο Χρήστος μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της συζύγου του πατέρα του και λίγες ημέρες αργότερα παθαίνει μία νέα κρίση. Η κατάσταση του νεαρού ταράσσει ιδιαίτερα την Ιουλία και της δημιουργεί έντονα ερωτηματικά σχετικά με το παρελθόν του Γιωργίκη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Προβιάς ετοιμάζεται να ζητήσει κάτι από τη Δέσπω, που πρόκειται να οδηγήσει την οικογένεια Προβιού σε νέες περιπέτειες.

Πηγή mytv