Ο Σάββας Τζάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. 

Πώς έγινε αυτή η συνάντηση; Για όσους δεν γνωρίζουν ο Σάββας Τζάκης ασχολείται εδώ και ορισμένο καιρό με τα κρασιά. Συγκεκριμένα προωθεί μέσω marketing και πωλήσεων τα κρασιά συγκεκριμένης οινοποιητικής εταιρείας, της "Οινηγός" και μάλιστα με επιτυχία. 

Αυτές τις μέρες γίνεται στο Ζάππειο η μεγαλύτερη έκθεση κρασιών της Ελλάδας "Οινόραμα Oenorama" και ο Σάββας Τζάκης ήταν εκεί, με την εταιρεία του να έχει το δικό της περίπτερο για την προβολή των προϊόντων της. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε την έκθεση στο Ζάππειο και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μην περάσει από το περίπτερο της εταιρείας του Σάββα Τζάκη. 

Και ιδού η φωτογραφία! O κ. Κασσελάκης δοκίμασε μάλιστα και τα κρασιά στο περίπτερο του κ. Τζάκη και δήλωσε ενθουσιασμένος, όπως και γενικότερα με τα όσα είδε και συνάντησε σε αυτή την έκθεση. Όμως, σίγουρα η μεγάλη ατυχία ήταν ότι η έκθεση αυτή έγινε λίγες μέρες μετά από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί, ο κ. Κασσελάκης θα μπορούσε να είχε προμηθευτεί και να μοιράσει αρκετά μπουκάλια κρασί στους συνέδρους και στους αντιπάλους του, μετά τα όσα ειπώθηκαν και έγιναν, καταλήγοντας στην πλήρη επικράτηση του. Κάτι σαν το... κρασί της παρηγοριάς ένα πράγμα!