Το Patrasevents.gr και το Group 243: The Patras Game σας κάνουν ένα μοναδικό δώρο για το Πατρινό Καρναβάλι 2024!

Τέσσερις τυχεροί θα κερδίσουν από 1 στολή για τις παρελάσεις του καρναβαλιού.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 06/03 και ώρα 15:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


Έλα να γίνεις μέρος του "The Patras Game", μιας καινοτόμου καρναβαλικής περιπέτειας στην καρδιά της Πάτρας. Στόχος μας είναι να ενώσουμε τις φωνές και τα ταλέντα της νεολαίας, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές που ξεχωρίζουν. Με εμπνευσμένη δράση και δημιουργικό πνεύμα, "The Patras Game" αναδεικνύει την αξία της κοινότητας και της ομαδικής προσπάθειας. Συμμετέχοντας, γίνεσαι κομμάτι μιας ξεχωριστής εμπειρίας που προάγει το Πατρινό Καρναβάλι και την κοινωνική συνεισφορά.

Μη χάσεις την ευκαιρία να είσαι πρωταγωνιστής σε μια δημιουργική διαδρομή που ξεχωρίζει!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Acera Cafe - Ρήγα Φεραίου 136 ή στο τηλέφωνο 6982300297

Βρείτε τους και στο Instagram και στο Tik Tok


Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!