Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε δηλώσεις στο I love Σου Κου και μίλησε για τα δημοσιεύματα που υπήρξαν για την προσωπική του ζωή και τον ενόχλησαν.

«Με στενοχώρησαν γιατί πρώτον υπάρχει από πίσω ένα μικρό παιδί. Επειδή ο μεγάλος μου γιος είναι 22 και μπορεί να φιλτράρει, αλλά υπάρχει από πίσω ένα μικρό παιδί που είναι 8 ετών. Υπάρχω εγώ, που τόσα χρόνια δεν είχα δώσει δικαιώματα σε κανένα να πει πράγματα για εμένα» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει χωρίσει.

«Προσπαθώ να περνώ όσο γίνεται κάτω από το ραντάρ το τηλεοπτικό και με ενόχλησε γιατί δεν σήκωσε ένας άνθρωπος ένα τηλέφωνο να ρωτήσει: ισχύει ρε αδερφέ ή όχι; Με την Μαριέττα είμαστε πάρα πολλά χρόνια αγαπημένοι και γνωρίζουμε που στέκεται ο ένας κι ο άλλος. Έχουμε ένα καταπληκτικό παιδί που μεγαλώνουμε και δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Και να γινόταν, δεν θα το μάθαινε κανείς για το πω απλά. Θεωρεί ο κόσμος ότι πρέπει να γράψει κάτι, να το ρίξει εκεί έξω και να δει τι views θα κάνει. Αυτό μετά αναπαράγεται και μεγαλώνει. Προφανώς δεν υπήρχε βάση σε αυτό το δημοσίευμα» είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.