Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε για τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για τον Δημήτρη Μακαλιά και την Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά και το βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου στο οποίο σχολίαζε τα διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα, και το οποίο συζητήθηκε αρκετά.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Fay’s Time».

Συγκεκριμένα, για το σχόλιο του «αλεξιπτωτιστή» του Δημήτρη Παπανώτα για τον Δημήτρη Μακαλιά, είπε: «Αλεξιπτωτιστές υπήρχαν την προηγούμενη δεκαετία πάρα πολλοί. Τώρα αλεξιπτωτιστές είναι πάρα πολύ λίγοι κι σίγουρα δεν συγκαταλέγεται σε αυτούς ο Δημήτρης Μακαλιάς. Είναι κι από τους ανθρώπους που κοντεύουν να κλείσουν δεκαετία στον χώρο της τηλεόρασης».

Ενώ, για την αρνητική άποψη που μοιράστηκε ο δημοσιογράφος για την τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σημείωσε: «Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό [σ.σ. για όσα είπε για την Μπέττυ Μαγγίρα]. Θεωρώ και την Μπέττυ και την Ματθίλδη Μαγγίρα δύο από τις πραγματικές αρτίστες που έχουμε στην Ελλάδα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι για να τους τιμούμε και όχι να τους αμφισβητούμε. Θεωρώ ότι δεν είναι μέτρια σε τίποτα, είναι καλή σε όλα».
Επίσης, πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να συνεργαστώ με τον Δημήτρη Παπανώτα. Δεν νομίζω ότι θα ταιριάζαμε».

Ενώ, για το βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου σχολίασε: «Τα τελευταία χρόνια νιώθω μία ελαφριά υπερβολή. Φυσικά και έχει δικαίωμα στην άποψη, φυσικά και να σχολιάσει και να πει και δεν έπαψε να υφίσταται η δημοκρατία στη χώρα μας, μιας και είδα ότι το ανέφερε. Δεν γίνεται να σε αντιμετωπίσουμε σαν τηλεθεατή όταν εκφράζεις την άποψή σου γιατί δεν είσαι απλός τηλεθεατής. Μπορεί εσύ να εκφράζεις την άποψή σου σαν απλός τηλεθεατής, αλλά από τη στιγμή που είσαι κομμάτι του τηλεοπτικού συστήματος, θα σχολιάσουμε φυσικά τις απόψεις σου».

Για τις «κακές παρέες» που είπε ότι έχει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέφερε: «Δεν χρειάζεται να αναφέρω. Όλος ο κόσμος καταλαβαίνει [τι εννοούσα]. Υπάρχουν καλές και κακές - η σωστή λέξη είναι - επιρροές. Όλοι μας κατά καιρούς έχουμε γύρω μας ανθρώπους, που μπορεί να μας επηρεάσουν πάρα πολύ αρνητικά. Δεν γνωρίζω τον κύκλο του, αλλά θεωρώ ότι δεν έχει ιδιαίτερα καλές επιρροές».