Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star έδωσε ο Τόλης Παπαδημητρίου. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στη ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού για τον νέο κύκλο στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», ενώ κάνει και τα σχόλιά του για τη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και της ομοιότητές της στην ίδια ζώνη με το «Καλό Μεσημεράκι».

«11η σεζόν στη Μουρμούρα μέχρι να… σβήσει ο ήλιος. Εμένα συνεχίζει αυτός ο «τρελός» μου ρόλος. Κάθε σεζόν ακούγεται ότι τελειώνει η σειρά. Έχουν γίνει συζητήσεις και σίγουρα υπάρχει η πρόθεση να συνεχίσουμε και του χρόνου», είπε αρχικά ο Τόλης Παπαδημητρίου.

«Θα συνεργαζόμουν με τον Νίκο σε ένα ανανεωμένο «Καλό Μεσημεράκι». Τώρα σε κάτι άλλο, όπως ένα βραδινό, δεν ξέρω, δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί μπορεί να είναι κάτι που εμένα να μη μου κάνει.

Πάντως, δεν θα ήταν και τόσο εύκολο να ξανασυνεργαστώ μαζί του αν είναι κάτι καθημερινό. Ξέρω ότι ήθελε πάρα πολύ να κάνει κάτι βραδινό. Αν με ρωτούσε, δεν θα του έλεγα να κάνει ένα τηλεπαιχνίδι», επισημαίνει ο γνωστός ηθοποιός για τον Νίκο Μουτσινά και την πολυσυζητημένη τηλεοπτική του επιστροφή.

«Θεωρώ ότι η Κατερίνα Ζαρίφη ξεκίνησαν κάπως δύσκολα, κανείς ακριβώς δεν ήξερε τι ήθελε να κάνει. Τώρα που έχει πάρει μια μορφή, έχει περισσότερη πλάκα», απαντά ο Τόλης Παπαδημητρίου για την «Οδό Ζαρίφη 2».

«Φυσικά και μοιάζει με την εκπομπή του Νίκου. Είναι μια μεσημεριανή εκπομπή με έναν κεντρικό παρουσιαστή ή μία κεντρική παρουσιάστρια, έχει και έναν άλλο που είναι ντυμένος σαν τη Βάνια και είναι μια παρέα που κάνει πλάκα το μεσημέρι. Εμένα αυτό μου θυμίζει το Καλό Μεσημεράκι», καταλήγει στο σχόλιό του ο Τόλης Παπαδημητρίου.