Συστατικά

1 κιλό φρέσκα πράσινα φασολάκια καθαρισμένα
3 μεγάλες πατάτες κομμένες στα 4
2 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλα καρέ
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4-5 ώριμες ντομάτες τριμμένες
1 φλ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ντοματοπελτέ
3 σκελίδες σκόρδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ρίχνεις ελαιόλαδο και σοτάρεις το κρεμμύδι
Μόλις μαλακώσει προσθέτεις το σκόρδο αρχικά και στη συνέχεια τα φασολάκια και τα καρότα
Ανακατεύεις με την ξύλινη κουτάλα και τα αφήνεις μερικά λεπτά
Προσθέτεις την τριμμένη ντομάτα, ντοματοπελτέ και δύο κούπες νερό
Ανακατεύεις καλά και χαμηλώνεις για λίγο τη φωτιά
Προσθέτεις τις πατάτες, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και σκεπάζεις την κατσαρόλα
Τα αφήνεις να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 45 περίπου λεπτά μέχρι τα φασολάκια να πιουν τα υγρά στην κατσαρόλα.
Τα σερβίρεις ζεστά με φέτα.

Πηγή: tlife.gr