Φτάνουμε σιγά - σιγά στην κορύφωση της καρναβαλικής περιόδου και... τα πάρτι αρχίζουν. Και αυτά δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία.

Ξεκινάμε από τα πιο κλασικά όπως είναι αυτά του Κόκκινου και του Λευκού χορού και φτάνουμε και στα πιο εναλλακτικά αυτά που έχουν γράψει και γράφουν την δική της ιστορία στο Πατρινό Καρναβάλι. Ετοιμαστείτε, είναι πολλά. Μασκαρευτείτε, φορέστε την καλύτερη σας διάθεση και ξεκινάμε! 

To patrasevents.gr έκανε την δική του ατζέντα συγκεντρώνοντας τα πιο γνωστά και κλασικά πάρτι του Πατρινού Καρναβαλιού, παρουσιάζοντας τα ανά ημέρα. 

Χρυσός Χορός

Ένας από τους κλασικούς χορούς των τελευταίων ετών στο Πατρινό Καρναβάλι, με guest που ταιριάζουν με το ύφος του πάρτι και γενικότερα σε μια καρναβαλική ατμόσφαιρα γεμάτη από τρέλα και κέφι, ακολουθώντας όμως ταυτόχρονα την παράδοση των χοροεσπερίδων της Πάτρας, έχοντας live μουσική και τραγουδιστές. 

Φέτος το πάρτι αυτό θα γίνει το Σάββατο στις 2 Μαρτίου, στο Mirafiore, στα Ροΐτικα, με τους Χρήστο Δάντη και Μπέσυ Αργυράκη να ξεσηκώνουν το κοινό. 

Studio 54

Και αυτό το καρναβάλι το πιο epic club της Νέας Υόρκης της δεκαετίας του '80, έρχεται στην Πάτρα για να αναβιώσει εκείνες τις εποχές και να χαρίσει αλησμόνητες στιγμές στους θαμώνες του. Είναι ένα event που ξεχωρίζει και αναδεικνύει ταυτόχρονα μια άλλη πτυχή του καρναβαλιού της Πάτρας. 

Το φετινό πάρτι θα γίνει το Σάββατο στις 9 Μαρτίου στο W Rio, σε ένα 70’s Disco Glam Extravaganza Party με DJ τον Konstantinos Georgiou και host Dj τον George Liakopoulos για διασκέδαση σε επίπεδα Studio 54!

80's Back to Carnival

Το όνομα του τα λέει όλα! Το πάρτι που μας επιστρέφει στην χρυσή εποχή της δεκαετίας του '80, με όλες εκείνες τις μεγάλες μουσικές επιτυχίες που ξεσήκωναν τα παιδιά της disco, μέσα σε μια καρναβαλική ατμόσφαιρα. 

Είναι ένα original classic party που θα πραγματοποιηθεί στο Royal στις 9 Μαρτίου και που μας πάει πίσω στο χρόνο και με μελωδίες από τις δεκαετίες των 70’s, 80’s και 90’s προσεκτικά επιλεγμένες από τους μετρ του είδους, τους dj's  Στέλιο Αποστολόπουλο, Γιώργο Κουβεργιανό και Παναγιώτη Κολλιόπουλο.

Τα Ταλέντα

Κάπου εδώ δεν περιγράφουμε άλλο. Πρόκειται για το πάρτι που έχει αφήσει εποχή και έχει πίσω του 33 χρόνια ιστορίας, με απίστευτες μεταμφιέσεις γνωστών και όχι μόνο Πατρινών που διαγωνίζονται για να πάρουν τα βραβεία και να επιβραβευτούν για το ταλέντο τους. 

Το τι έχουν δει τα μάτια μας σε αυτόν τον χορό και πόσο έχουμε γελάσει δεν περιγράφεται. Και φυσικά ούτε λέγεται. Φέτος τα Ταλέντα θα διαγωνιστούν στις 11 Μαρτίου στα Αστέρια και πρόκειται για ακόμα μια χρονιά να είναι sold out. Πυρήνας και ψυχές του πάρτι γνωστοί καρναβαλιστές και καρναβαλικά πληρώματα. Αναμένονται ξεκαρδιστικές καταστάσεις. 

Λευκός Χορός

Ήταν το 1979 όταν ο Λευκός Χορός έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του στο καρναβάλι της Πάτρας, σε ένα event που διοργάνωναν τότε η Αγαθή και ο Γιάννης Σαμπάνης στο θρυλικό Beau Rivage. 

Από τότε πέρασαν 45 ολόκληρα χρόνια και πλέον αποτελεί ίσως τον πιο γνωστό χορό του Πατρινού καρναβαλιού, καθώς αποτελεί must για όλους τους Πατρινούς και όλες τις ηλικίες καρναβαλιστές και μη.

Είναι ένα event διαχρονικό που γίνεται πάντα σε έναν χώρο ανάλογα διακοσμημένο, σε μία ατμόσφαιρα μοναδική και αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία. 

Φέτος ο χορός θα γίνει στο ανανεωμένο Χάραμα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 67, στις 14 Μαρτίου την τελευταία Πέμπτη του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Κόκκινος Χορός

Ένα ακόμα event που έχει γίνει ένα με το Πατρινό Καρναβάλι στη συνείδηση των Πατρινών και όχι μόνο αφού έρχονται και από άλλες πόλεις για να πάνε σε αυτό τον χορό. 

Είναι το πάρτι που όλα είναι στα κόκκινα, το κέφι, η διάθεση, ο ερωτισμός και φυσικά οι αμφιέσεις. Tο κόκκινο είναι και αυτό ένα από τα κλασικά χρώματα του καρναβαλιού. Στο πάρτι αυτό ο χορός κρατάει έως στο ξημέρωμα με καλές μουσικές, σε μία καρναβαλική ατμόσφαιρα, σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο. 

Φέτος ο Κόκκινος χορός θα γίνει την Παρασκευή στις 15 Μαρτίου, λίγες ώρες πριν από την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού, στο Royal. 

Stop Over Party

Είναι πια μια κλασική συνάντηση. Αμέσως μετά από την νυχτερινή ποδαράτη του Πατρινού Καρναβαλιού το βράδυ του Σαββάτου, τα πάρτι συνεχίζονται και το συγκεκριμένο event στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου Αστήρ, έχει όλα τα εχέγγυα για να περάσουμε καλά και όμορφα. 

Μουσική, ποτό, πλούσιος μπουφές και φυσικά ευρυχωρία για να αράξουμε κάπως, κάνοντας τo κατάλληλo time out από τον χορό και τη διασκέδαση. 

Διονύσης Σχοινάς & Alcatrash

Ένα από τα κορυφαία πάρτι λήξης του Πατρινού καρναβαλιού επιστρέφει και σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό πάρτι μασκέ με καλεσμένους τον Διονύση Σχοινά και τους συνήθεις ύποπτους Alcatrash ενώ αγαπημένες μουσικές θα μας συντροφεύουν πριν και μετά τα Live με τους Γιώργο Βερροιόπουλο, Νίκο Μοσχοβάκη και Ρωμανό Παπανικολάου με όλες τις καρναβαλικές και mainsteam επιτυχίες!

Το πάρτι ξεκινάει λίγο μετά το τέλος της μεγάλης παρέλασης της Κυριακής, στο Royal, στο Παλαιό Πτωχοκομείο. 

Ο Toni Sfinos στα Αστέρια

Ο Toni Sfinos και η μπάντα του δίνει κάθε χρόνο μια άλλη οπτική στο καρναβάλι της Πάτρας και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε και φέτος. 

Την τελευταία Κυριακή του Πατρινού Καρναβαλιού, λίγο μετά την καύση του καρνάβαλου ανεβαίνει στην πίστα του νυχτερινού μαγαζιού "Αστέρια" για να ξεσηκώσει το κοινό, καρναβαλιστές και όχι μόνο και να αποχαιρετήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το καρναβάλι της Πάτρας. 

Το πάρτι των πληρωμάτων

Η Κλασική Συνταγή του Πατρινού Καρναβαλιού, το πάρτι των πληρωμάτων που φέτος είναι ήδη sold out και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία που πρέπει να ζήσουν όλοι οι καρναβαλιστές! 

Πρόκειται για το πιο επιτυχημένο καρναβαλικό πάρτι της Πάτρας, με δεκάδες παράλληλα δρώμενα, happenings και διαφορετικά stages. Είναι ένα event που αποτελεί κάθε χρόνο το αποχαιρετιστήριο των καρναβαλιστών στο καρναβάλι τους και από αυτή την άποψη είναι ένα must για το Πατρινό Καρναβάλι. 

Φέτος η κλασική συνταγή, το πάρτι των πληρωμάτων θα γίνει στον χώρο της πρώην Αποθέωσης (στον πολυχώρο 5Ε), θα έχει τέσσερα music stages και 24 κιόσκια φαγητού. Και φυσικά άφθονο ποτό.