Στο Tirana Challenge, TIRANA CHALLENGE 2 Taekwondo Camp στην Αλβανία βρέθηκε ο σύλλογος μας με την αγωνιστική ομάδα το 3ημερο που μας πέρασε για ένα δυνατό sparring με διπλές προπονήσεις.
Ο σύλλογος μας για 1η φορά βρέθηκε εκτός συνόρων θέλοντας να δώσει στους αθλητές του τα μέγιστα αποκομίζοντας έτσι μια δυνατή εμπειρία που θα τους θωρακίσει στο μέλλον στα αγωνιστικά τους παιχνίδια εφαρμόζοντας τις τεχνικές και τους συνδυασμούς που έμαθαν ανάμεσα στους καλύτερους ( αθλητές και προπονητές).

Το καλύτερο που πήραν από αυτό το Camp είναι οι καινούργιες φιλίες που αναπτύχθηκαν εκτός συνόρων ανάμεσα σε άτομα που αγαπούν το ίδιο άθλημα και μιλούν την ίδια "γλώσσα".
Κλείνοντας ευχαριστίες στον φίλο πλέον προπονητή και διοργανωτή του Tirana Challenge Julian Caca για το κάλεσμα του και την όμορφη φιλοξενία του σε ένα υπέροχο χώρο με όλες τις ανέσεις που μας παρείχε ( πισίνα , spa, υπέροχο φαγητό και χώρους χαλαρώσεις ) και την άψογη διοργάνωση.

Καθώς και τους γονείς που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου στηρίζοντας τα θέλω των παιδιών τους.