Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή παραχώρησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Με την κόρη μου συναντιόμαστε κάνοντας ταξίδια, γιατί πλέον έχει τη δική της ζωή. Αισθάνομαι ασφάλεια με την κόρη μου και της λέω πάντα την αλήθεια. Η κόρη μου είναι πρότυπο για εμένα, τη θαυμάζω. Πάθαινα μικρές κρίσεις πανικού όταν η κόρη μου δεν απαντούσε στα τηλέφωνα.

Είμαι φοιτήτρια παράλληλα με την κόρη μου. Σπουδάζω Ιστορία Ευρωπαϊκού Πολιτισμού και εκείνη Ιατρική. Πάντα έλεγα πως όταν μεγαλώσω και έχω χρόνο θέλω να σπουδάσω και άλλα πράγματα. Νιώθω πάρα πολύ νέα. Έχω να μάθω, να δω και να ζήσω πολλά πράγματα», είπε αρχικά η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είπε στη συνέχεια: «Πολλές φορές παλιότερα κρίθηκα άδικα ως προς την εξωτερική μου εμφάνιση. Η πιο σκληρή κριτική που έχω δεχτεί είναι πως «περιφέρω» την εμφάνιση μου πάνω στην σκηνή. Μία γυναίκα μπορεί να είναι αιωνίως όμορφη, με την έννοια της γοητείας που ασκεί. Κάθε γυναίκα έχει ανάγκη να την φλερτάρει κάποιος και να το αποδέχεται με χαρά και χωρίς ενοχή».

Κλείνοντας, η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Λάτρευα την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν μεγάλη μου τύχη που δούλεψα δίπλα της. Ήταν πολύ ευαίσθητη και χαρισματική. Με την Αλίκη μιλούσαμε σαν κορίτσια, αυτό που κρατάω από εκείνη είναι η συναισθηματική της δοτικότητα».