Η Κωνσταντίνα έδωσε συνέντευξη και εξήγησε τον λόγο που δεν θέλει να ταξιδέψει ποτέ στην Τουρκία.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, ανέφερε: «Ο ελληνισμός της Κύπρου κινδυνεύει από πολλά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μπει στην Κύπρο και από τους μετανάστες, τους Τούρκους έποικους που αφομοιώνονται και θα είναι η πλειοψηφία στο νησί. Από αυτή την άποψη, η Κύπρος κινδυνεύει να χάσει την ισορροπία και να χαθεί ο ελληνισμός από την Κύπρο».

Εξήγησε επιπλέον, πως δεν έχει σκοπό να πάει στην Τουρκία, καθώς δεν νιώθει καλά στη χώρα αυτή.

«Δεν έχω πάει στην Τουρκία και δεν θα πάω. Δεν φταίνε οι λαοί, αλλά δεν νιώθω και καλά. Έχω μια απέχθεια στους αμανέδες, αν κι είναι κάτι τρομερό κι εξαιρετικό. Έξι το πρωί μας ξυπνούσαν οι αμανέδες από τους μιναρέδες της Λευκωσίας κι έξι το απόγευμα πάλι, ακούγαμε τον Χότζα να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε εδώ. Είναι όλα αυτά μέσα μας», τόνισε.

Τέλος, είπε τον λόγο που δεν μπορεί να δει τη σειρά του MEGA, Famagusta. «Ο πόλεμος στην Κύπρο είναι χαραγμένος μέσα μου είναι πολύ σκληρές εικόνες τα κουβαλάς μέσα σου. Δεν μπορώ να δω το Famagusta γιατί νιώθω ότι θα μου ξύσει τις πληγές, θέλω να προστατέψω τον εαυτό μου», είπε.