Το patrasevents.gr σας στέλνει στο live των Χατζηφραγκέτα στο Royal που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 21:00.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 01/03 και ώρα 11:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ The Band
ζωντανά στην Πάτρα !
Σάββατο 2 Μαρτίου στο Royal !

ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ The Band
Οι Χατζηγφραγκέτα σε full band σύνθεση το Σάββατο 2 Μαρτίου
Οι Χατζηφραγκέτα είναι :
Πάνος Φραγκιαδάκης – φωνή, κιθάρα
Βαγγέλης Χατζηγιάννης – φωνή, κιθάρα
Βασίλης Τσιγκρής – μπάσο
Γιώργος Χριστοδούλου – τύμπανα
Σωτήρης Παπάκος – ηχοληψία
Παραγωγή: Novel Vox , Mojo Live
Προπώληση early bird 13 ευρώ στην πλατφόρμα της MORE by viva https://www.more.com/.../xatzifragketa-the-band-zontana.../ και στα discover bookstore, Γωνιά του βιβλίου, Το θρανίο και Joe Records
Μετά την εξάντληση των early bird εισιτηρίων η προπώληση θα συνεχιστεί στα ίδια σημεία στα 15 ευρώ
Ώρα προσέλευσης 20.30

Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!