Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Alpha.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, σχολίασε τη δήλωση της Μαρίας Μπακοδήμου ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση.

Σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της εκπομπής της, η παρουσιάστρια είπε: «Δεν έχουμε σχεδιάσει κάτι συγκεκριμένο για του χρόνου, η δική μου σύμβαση και της ομάδας μου είναι σε ισχύ και θα συνεχίσουμε κανονικά. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη και πλήρης με το Happy Day, οπότε σε αυτή τη φάση δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

Για το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για την αμοιβή της Κατερίνας Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Δεν την κατάλαβα αυτή την κόντρα. Τουλάχιστον αυτό το επεισόδιο, αν υπάρχει κάτι από το παρελθόν δεν το γνωρίζω. Συγκεκριμένα τώρα η Μαρία δεν ήθελε να πει κάτι κακό. Αυτό που είπε για τις απολαβές το ότι [η Κατερίνα Καινούργιου] είναι η πιο ακριβοπληρωμένη, δεν το πιστεύω ότι είναι, σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη για παράδειγμα. Αυτό μου φάνηκε πιο αιχμηρό [από τα σχόλια της Μπακοδήμου] και το είπα και στην εκπομπή».