Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μαζί με την Ανθή Βούλγαρη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε πρώτη φορά σχετικά με την αποκάλυψη που είχε κάνει η Κατερίνα Καινούργιου ότι πριν πολλά χρόνια είχε πει πως «δεν κάνει για αυτή τη δουλειά».

«Αυτό είχε γίνει πριν πάρα πολλά χρόνια. Δεν είχα γνωρίσει εγώ αυτή την Καινούργιου, τότε ήταν όταν πρωτοξεκινούσε. Ήταν ο πατέρας της φίλος με έναν δικό μου και είχε έρθει για να μπει στο ειδησεογραφικό. Ε, εντάξει είχαμε συζητήσει πολύ. Δεν είπα ότι δεν κάνει αλλά για το ενημερωτικό κομμάτι. Τότε έκανα το Mega Σαββατοκύριακο. Η κουβέντα ήταν τελείως φιλική και συμβουλευτική. Μετά ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Να σου πω την αλήθεια, αυτό το είχα ξεχάσει. Αλλά ότι ήθελε πολλή δουλειά, τότε που είχε έρθει, ήταν 18 χρονών. Σε ένα παιδί που είναι τώρα 18-19 χρονών και ξεκινάει ποτέ δεν θα πω ότι είναι έτοιμος. Δεν ξέρω τι της μετέφεραν, εγώ δεν είπα τέτοιο πράγμα. Δεν μιλάω έτσι εγώ» απάντησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Με είχε βρει μια μέρα η Κατερίνα Καινούργιου και μου θύμισε αυτό που είχα πει στον πατέρα της τότε» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.