Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» ήταν η Ματίνα Νικολάου. Η ηθοποιός μίλησε για το «Καλό μεσημεράκι», το ρόλο της Βάνιας, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.

«Μου λείπει η Βάνια! Την κάνω βέβαια κάποιες στιγμές στο σπίτι, δεν βάζω περούκες, αλλά μου βγαίνουν κάποια πράγματα. Υπήρχε κούραση, γιατί ήταν πολλά τα χρόνια και πολύ μεγάλη η σεζόν. Αλλά τώρα που κάθισα και ηρέμησα και έμεινα λίγο στο σπίτι μου κι έκανα κι άλλα πράγματα, μπορώ να πω ότι μου λείπει. Θα ήθελα να μπω πάλι σε αυτή την τρέλα. Φαντάζομαι πως και στον Νίκο θα λείπει. Θυμόμαστε παλιές ωραίες στιγμές, βλέπουμε βιντεάκια και λέμε… τι έχουμε κάνει;», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Η Ματίνα Νικολάου είπε στη συνέχεια: «Στην ταινία που ετοιμάζει ο Νίκος θα κάνω την ξαδέρφη που έρχεται από την Αμερική. Θα είμαι λίγο αλλαγμένη πάλι. Στον Νίκο αρέσει να με αλλάζει, δεν θέλει να βγάζει προς τα έξω την ομορφιά μου. Είναι πολύ ωραίο το σενάριο, θα είναι μια σπαρταριστή κωμωδία. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα τα γυρίσματα. Είναι μεγάλη μου χαρά να δουλεύω με τον Νίκο».