Η eCommerce&DigitalMarketing Expo NORTH 2024, η διήμερη διεθνής εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση,που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στη Θεσσαλονίκη,ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Το μεγαλύτερο επαγγελματικό event για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Βόρεια Ελλάδα και τον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων, διοργανώθηκε φέτος στις 17 και 18 Φεβρουαρίου.

Στους εκθεσιακούς χώρους της ECDMExpoNORTH2024 βρέθηκαν ως εκθέτες, εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από το ευρύτερο φάσμα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ.

Στο διήμερο διεθνές συνέδριο που διεξήχθη στο πλαίσιο της διοργάνωσης, συμμετείχαν διακεκριμένοι ομιλητές, από κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, όπως οι ATCOM, Google, Hepsiburada, HurricaneMedia, Microsoft, Qualco, RakutenViber,TheNewtonsLaboratory,Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη κ.ά.

Κεντρικός ομιλητής στο διήμερο διεθνές συνέδριο της ECDM Expo NORTH 2024ήταν ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. ΔημήτρηςΠαπαστεργίου, ο οποίος πραγματοποίησε και τα εγκαίνια της διοργάνωσης, μαζί με τον κ. Τάσο Τζήκα, Πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO.

Υπογραμμίζοντας τον διεθνή χαρακτήρα της διοργάνωσης και τη σπουδαιότητά της στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων, στην ECDMExpoNORTH 2024 συμμετείχαν, εκτός από τη Γενική Γραμματέα του GR.EC.Aκ. ΜαρίναΒασιλαρά, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Ρουμανίας κ. CristiMovila, η Αντιπρόεδρος τουΣυνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Κροατίας κ. KristinaMatic και το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Βουλγαρίας κ. IvoTodorov.

Η ECDM Expo NORTH 2024 διοργανώθηκε υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του GR.EC.A και του iabHellas και με την υποστήριξη των εταιρειών:

Main Sponsors: 3ds, AstroLabs, Softexpert.Digital
Sponsors: Web Expert, Γενική Tαχυδρομική, cs-cart Hellas
Supporter: izMedia

Περισσότερα για τη ECDM Expo NORTH 2024, μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της: https://ecdmexponorth.com

Διοργάνωση: Verticom