Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκαν η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής, στον ΑΝΤ1. Το ερωτευμένο ζευγάρι παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή, με την δημοφιλή ηθοποιό να μιλάει και για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τις κόρες του συζύγου της.

Ειδικότερα, η Ελισάβετ Μουτάφη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να μην το πω αυτό γιατί από τους γονείς ξεκινάει, και από μένα, η σχέση, αυτό που θα δημιουργηθεί στο κεφάλι των παιδιών και η εικόνα για έναν καινούργιο άνθρωπο που μπαίνει στη ζωή τους. Με την Μαρία, την μητέρα τον κοριτσιών, μιλάμε στο τηλέφωνο κανονικά, «θάβουμε» τον Μάνο και τέτοια! Πλάκα κάνω! Θέλω να πω όμως ότι μιλάμε, πίνουμε καφέ και έχουμε μια άψογη σχέση. Αυτό οφείλεται, ξεκινώντας, στη Μαρία και σε μένα και στον Μάνο άρα αυτό περνάει και στα παιδιά».

«Εγώ έχω το ελεύθερο από τη Μαρία να αντιμετωπίζω τα κορίτσια έτσι όπως νιώθω. Ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να κάνω την καλή νεράιδα σε αυτά τα παιδιά για να τις πείσω για κάτι. Ήταν δυο παιδιά άνετα, άψογα και μάλιστα τώρα περνάνε μια ζόρικη ηλικία γιατί είναι στην προεφηβεία τους. Οπότε είμαι αληθινή, είμαι εκεί, είμαι αυτό που νιώθω στα παιδιά».

«Έχω πάρει το ΟΚ και από τον πατέρα τους, ο οποίος είναι λίγο πιο ενοχικός απέναντι στα κορίτσια του αλλά έχω το ελεύθερο και από την μητέρα τους. Μάλιστα μια φίλη συνάδελφος, που είναι σε μια αντίστοιχη θέση, μου είπε «μιλάς με την μαμά των κοριτσιών έτσι στο τηλέφωνο;» και της απάντησα «ναι». Ήμασταν όμως και τυχεροί όλοι σε αυτή τη σχέση, για να το λέμε και αυτό γιατί παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ελισάβετ Μουτάφη στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.